Obavijesti

Sport

Komentari 9

Jones poručio Whiteu: Stipe je zaslužio revanš sa Cormierom

Jones poručio Whiteu: Stipe je zaslužio revanš sa Cormierom
1

Prvak poluteške kategorije i jedan od najboljih boraca u UFC-u Jon 'Bones' Jones je u razgovoru za LA Times prokomentirao stanje u teškoj kategoriji i osvrnuo se na bivšeg prvaka Stipu Miočića

VIDEO

Vjerujem, zaista vjerujem. Znate, Stipe je napravio toliko mnogo za teškašku diviziju. On je izuzetno uzbudljiv borac. Završio je jako mnogo protivnika. A onda je sve to završilo tako brzo i ne dati mu priliku da pokaže što zaista može protiv Cormiera, siguran sam da se osjeća kao da je pokraden. Bilo bi sjajno vidjeti revanš, o da, prokomentirao je UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones stanje na relaciji Miočić - Cormier - UFC, prenosi Fight site.

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić nije bio u ringu još od 7. lipnja 2018. godine kad je izgubio svoju teškašku titulu u okršaju protiv Daniela Cormiera. DC ga je tada nokautirao krajem prve runde, a Miočić od tada vodi kampanju za uzvratni meč koji još nije dobio. Ne želi čuti za nikog drugog u ringu protiv sebe osim Daniela Cormiera. 

Bilo kako bilo, DC se trenutno vodi kao ozlijeđen te je upitno kad će opet kročiti u oktogon, a teško je za očekivati da će Stipe nakon skoro godinu dana neaktivnosti odmah uskočiti na mjesto izazivača. Opet se vraća Francis Ngannou koji je u zadnja dva meča protiv Velasqueza i Blaydesa u oktogonu sveukupno proveo minutu i 11 sekundi jer je sve  završio brzim nokautima.

Jones je prokomentirao i mogućnost prelaska u kategoriju više gdje bi se opet mogao susresti s Cormierom, a to bi značilo da će Stipe morati 'stati u red' iza još jednog borca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ako me fanovi dovoljno jako žele vidjeti u teškoj diviziji, UFC meni to mora omogućiti na financijskom planu. Ako to ne učine, ostat će uvijek na mogao je, moglo je, trebalo je… Ako me šaljete u bitku protiv jednog od najboljih boraca ikada i moram se žrtvovati jer ću u tom meču biti manji protivnik, onda to mora imati smisla za mene financijski. Ja imam već 2-0 protiv njega i nemam što dokazati. Tako da je pritisak na Danielu. Ja sam GOAT ove generacije, a on to zna. I fanovi to znaju - završio je 'Bones'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu