Obavijesti

Sport

Komentari 21

Jones provocira Cormiera: Hej, tatica se vratio, dođi po pojas

Jones provocira Cormiera: Hej, tatica se vratio, dođi po pojas
1

Mislim, sranje, pa i trebao je pobijediti. Frajer uvijek ima prednost i prije nego borba započne, napisao je Cormier misleći na Jonesa i njegova padanja na doping testovima...

VIDEO

Jon Jones je s lakoćom pobijedio Gustafssona i vratio ono što mu pripada, pojas poluteške kategorije. Cormier i Jones već danima ratuju preko društvenih mreža, a DC nije propustio iskomentirati njegovu pobjedu.

- Mislim, sranje, pa i trebao je pobijediti. Frajer uvijek ima prednost i prije nego borba započne - napisao je Cormier misleći na Jonesa i njegova padanja na doping testovima.

MMA: UFC 232-Jones vs Gustafsson

Jon je nakon pobjede iskoristio priliku pozvati Cormiera na treći njihov okršaj. U prethodna dva je aktualni prvak poluteške kategorije bez problema slavio, no pojas mu je oba puta oduzet zbog pada na doping testu.

Prvak se vratio! Jones razbio Gustafssona i osvojio naslov...
Prvak se vratio! Jones razbio Gustafssona i osvojio naslov...

- Postoji netko tko se naziva dvostrukim prvakom. Tko još odbaci pojas samo zato jer sam se vratio? Tatica se vratio DC. Dođi po svoj pojas - rekao je Jones Cormieru.

Nakon uvjerljive pobjede, borba između njih dvojice je sve bliže, no problem je taj što se Cormier bori u teškoj kategoriji gdje drži pojas, a Jones ne želi tamo. Jedini izbor je skidanje kilograma kod Cormiera što je realan scenarij.

Naime, u razgovoru nakon borbe između Joea Rogana i Dominicka Cruza, Cruz je otkrio kako mu je Cormier poslao da će se boriti ukoliko UFC bude redovito provodio doping testove tijekom priprema za borbu.

UFC i Dana White zazivaju borbu između njih dvojice jer im njihova netrpeljivost može donijeti ogromne novce. A i oni bi fino zaradili. Stoga je za očekivati da će Dana napraviti sve što je u njegovoj moći da ih nagovori na treću bitku.

- Mislim da se Cormier neće povući u trećem mjesecu. On će odraditi još nekoliko borbi. Vjerujem da želi Jonesa još jednom u oktogonu. Kada nekoga toliko mrzite, kao što se njih dvojica mrze, naravno da žele jedan drugog u kavezu - rekao je Dana White.

MMA: UFC 232-Jones vs Gustafsson

Je*i se, narkomančino!

Jones i Gustaffson trebali su se boriti u Las Vegasu, ali Atletska komisija Nevade nije dala dozvolu Jonesu, kojem su u krvi (opet) pronašli tragove zabranjene supstance.

UFC i USADA stali su u obranu Jonesa i tvrdili su kako su tri tragovi zanemarivi te da se radi o tragovima spojeva koji su ostali u Jonesovoj krvi nakon pada na dopinškom testu prošle godine, za što je Jones odradio kaznu.

UFC je cijelu priredbu morao preseliti u Los Angeles.

Mnogi su bili ogorčeni, među njima i Daniel Cormier, aktualni prvak teške kategorije UFC-a koji je u karijeri izgubio dvaput, oba puta od Jona Jonesa s tim da se posljednji poraz ne računa jer je Jones bio dopingiran.

- Ponovno pozitivan, mrvica turinabola. I to ostane u tijelu 18 mjeseci? Pa to je nevjerojatno - komentirao je tada Cormier.

- Mogao bih ti opaliti ženu po guzici i ti doslovno ne bi mogao ništa učiniti. Ti si moja ku*a i to se nikad neće promijeniti - odgovorio je Jones.

- Ne bi ti mogao ništa napraviti steroidima našpricana narkomančino. Ja tvoju ženu nikad ne bih dirao po ravnoj guzici. Je*i se, narkomanska varalice - bio je odgovor Daniela Cormiera.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom