Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Još dva Grand Slama i dovest ćemo Latishu u Međugorje...'

None Foto: Instagram

Izrazila je želju da bi došla, razgovarali smo o tome, ali se nadam kako će prije dolaska u Međugorje njih dvoje kompletirati sva četiri Grand Slama, pa da onda napravimo veliku feštu, optimistično najavljuje Tomislav Dodig

Ivan Dodig i Latisha Chan prošetali su se do naslova na Wimbledonu. Najbolji par u mixu otišao je na gala večeru, a sprema se i velika fešta u Međugorju. Dodig je do svog četvrtog Grand Slama došao teškim naporima. S 12-13 godina morao je spavati u autu dok je išao po turnirima sa stricom Mladenom.

- Dok su mnogi ulagali u hotele, Zdenko Čilić (Marinov otac op.a.) i ja ulagali smo u djecu - rekao nam je Tomislav Dodig, Ivanov otac.

Ta investicija se višestruko isplatila i još uvijek se isplaćuje. Traje duže čak i od nekih hotela. Djeca su uspješni tenisači.

Nakon Marina Čilića prije dvije godine, ponovno je Međugorčanin u Wimbledonu stigao do finala i - osvojio. 

- Neka imamo i Wimbledon. Još nam treba Australija - kazao je Ivan uzvraćajući čestitke, a prebirajući po sjećanjima nismo pronašli Dodigov US Open, ali brzo smo shvatili da, skroman kakav je, kada kaže ''mi'' misli i na svoje Međugorje i na svoga kuma Marina Čilića koji je donio US Open u ovo hercegovačko mjesto.

Čestitke stižu i u obitelj Dodig u Međugorje. Najčešće ih prima Ivanov otac Tomislav.

- Gledali smo meč u jednom kafiću. Bili su tu i Ivanovi prijatelji. Proslavili smo pobjedu. Dobar je bio i u nastupu parova, a presretan sam zbog njegovog trećeg osvojenog Grand Slama u mixu - kazao nam je Dodigov otac Tomislav.

Latisha je oduševljeno dijelila fotografije na društvenim mrežama, a uskoro bi, poput mnogih poznatih sportaša, mogla podijeliti i fotografiju iz Međugorja.

- Izrazila je želju da bi došla, razgovarali smo o tome, ali se nadam kako će prije dolaska u Međugorje njih dvoje kompletirati sva četiri Grand Slama, pa da onda napravimo veliku feštu - optimistično najavljuje Tomislav Dodig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Champion’s Dinner 🏆🥂💃🏻👠 #Wimbledon2019

A post shared by 詹詠然 Latisha Chan (@latishayjchan) on

Komentari (5)
  • Deri Ive nije ti sestra, oce one, nisu smedljive

    16. 7. 2019,   07:01
  • Jel Dodigova draga cita ovih dana 24h sata? :)

    15. 7. 2019,   23:28
  • Ja znam da je on rvat katolik ercegovac glasac HDZ-a ali sto vi mislite, jeli on nju tandrči??

    16. 7. 2019,   07:07