Obavijesti

Sport

Komentari 1

Još jedan 'zlatni' član Furije oprostio se od reprezentacije

Još jedan 'zlatni' član Furije oprostio se od reprezentacije
1

Igrajući za Španjolsku David Silva skupio je 125 nastupa u kojima je postigao 35 golova. Po broju nastupa Silva se nalazi na šestom mjestu, a po broju pogodaka četvrti je najbolji strijelac 'furije'

VIDEO

Nakon što su se od reprezentativnog španjolskog dresa oprostili Gerard Pique i Andres Iniesta, isto je u ponedjeljak napravio i David Silva, još je jedan standarni član 'furije' koja je od 2008. do 2012. godine osvojila dva europska i naslov svjetskog prvaka 2010. u Južnoafričkoj Republici.

Igrajući za Španjolsku 32-godišnji veznjak Manchester Cityja skupio je 125 nastupa u kojima je postigao 35 golova. Po broju nastupa Silva se nalazi na šestom mjestu, a po broju pogodaka četvrti je najbolji strijelac 'furije' iza Davida Ville (59 pogodaka), Raula Gonzaleza (44) i Fernanda Torresa (38).

Silva je za seniorsku reprezentaciju debitirao u studenom 2006. godine u porazu (0-1) od Rumunjske, a svoje je prve pogotke postigao u kolovozu 2007. godine, u prijateljskom dvoboju odigranom u Solunu protiv Grčke. Španjolska je slavila sa 3-2, a Silva je postigao izjednačujući i pobjednički pogodak.

Silva je svoj oproštaj od reprezentativnog dres objavio putem društvenih mreža, baš kao što je to učinio i hrvatski 'ministar obrane' Vedran Ćorluka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Španjolska i Hrvatske će se za manje od mjesec dana naći jedna nasuprot drugoj, jer je 'furija' prvi suparnik aktualnim svjetskim doprvacima u novoosnovanom natjecanju UEFA Liga nacija.

Taj je dvoboj na rasporedu 11. rujna, a igrat će se na stadionu Martinez Valero u Elcheu, a bit će to službeni debi na španjolskoj klupi za novog izbornika Luisa Enriquea.

VIDI OVO: 10 stvari koje morate znati o Mariu Mandžukiću.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića