Obavijesti

Sport

Komentari 276

Remi s Mađarima: 'U Beogradu moramo izaći krvavih koljena'

Remi s Mađarima: 'U Beogradu moramo izaći krvavih koljena'
10

Hrvatska je u posljednjoj utakmici drugog kruga remizirala s Mađarskom 24-24. No, to nije bilo važno jer Hrvatska se sad okreće polufinalu Eura sa Srbijom u petak

VIDEO

Onaj ključni dio posla hrvatska rukometna reprezentacija napravila je još u utorak maestralnom pobjedom izbacivši Francuze. No, trebalo je još odraditi formalnost s Mađarskom s kojom su Golužini izabranici u remizirali 24-24 u posljednjem kolu drugog kruga Eura.

Najzanimljivije se događalo na drugim parketima na kojima se 'krojila' sudbina Hrvatske koja je čekala protivnika u polufinalu. Potajno se priželjkivalo veliko finale sa Srbijom, no domaćini će u Beogradu ugostiti 'kauboje' u pretposljednjoj fazi natjecanja.

Tome su zaslužni Španjolci koji su pobijedili Slovence 35-32 te Danci koji su svladali Švedsku 31-24. Tako, u drugom polufinalu igrat će Španjolska i Danska.

- Nakon onoga sinoć nismo imali vremena za regeneraciju, ali utakmica je trebala jeposlužiti svrsi. Nnisam zadovoljan s nekim igračima. Neke sam odmorio jer će nam trebati svježine. Mogli smo i pobijediti, ali dobro - prokomentirao je remi Hrvatske izbornik Slavko Goluža koji se mislima okrenuo polufinalu sa Srbijom u petak.

- Moramo biti velikog srca i hladne glave, želim da krvavih koljena izađemo.

Što se tiče rezultatski nebitne utakmice s Mađarskom Hrvatska je pristupila ozbiljno, no ipak u rezervnom sastavu. Tijekom cijelog prvog poluvremena naši rukometaši su zaostajali za Mađarima dvije do tri razlike, a na početku nastavka su ekspresno preokrenuli na +2. 

Posljednjih 15 minuta do samog kraja igralo se u potpunom egalu tako da je podjela bodova najpravedniji ishod. Bila je to utakmica u kojoj su se Zlatko Horvat i Gabor Csaszar natjecali tko će zabiti više golova. Horvat se zaustavio na 11 golova, a nevjerojatni Csaszar na čak 14. Venio Losert imao je 11 obrana.

- Čestitam suigračima iako u par navrata nismo djelovali kako smo se dogovorili. Nedostajalo je koncentracije, lako smo primili neke golove - rekao je najbolji hrvatski strijelac Horvat koji daje 50-50 šanse protiv Srbije.

- Bit će teško na domaćem su terenu u prepunoj Areni. Bit će im osmi igrač, ali vjerujem u nas. Već smo 10 godina u samom vrhu, a šanse su na papiru 50-50.

Utakmica sa Srbijom na rasporedu je u petak u večernjem terminu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 276
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome