Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jose Mourinho već počeo verbalni rat s Fergusonom

None Foto: AFP

Vidić bi trebao biti kažnjen, ne znam zašto nije kažnjen Rooney, nabraja prigovore Portugalac i priprema se za osminu finala Lige prvaka

Nemanja Vidić mora dobiti dvije utakmice suspenzije za crveni karton na klupskom SP-u u Japanu, izjavio je Jose Mourinho za Gazzettu dello Sport. Portugalac je dao naslutiti da počinje obračun riječima s Alexom Fergusonom već nakon posljednjeg kola Lige prvaka po skupinama. Tad je tražio da zbog očito namjernoga gaženja protivnikove ruke suspendiraju Waynea Rooneya.
- I danas sam zaprepašten time što Rooneya nisu suspendirali jer je nagazio igrača Aalborga. Bit ću još zaprepašteniji ako bez suspenzije od najmanje dva dvoboja prođe Nemanja Vidić. To je čak i premalo za ono što je napravio u Japanu, gdje je pred očima čitavog svijeta laktom u glavu udario igrača ekvadorske momčadi.
Ponovio je Mourinho da se raduje srazu sa svjetskim prvacima i da ne strahuje od njih.
- Želio sam baš Manchester. Iskreno, ne radim nikakvu razliku između Uniteda i klubova poput Bayerna, Liverpoola ili Barcelone. Ipak, obzirom na pritisak i uzbuđenje koje se stvara u sudarima s engleskim klubovima, uvijek bih za suparnika radije odabrao momčad poput aktalnih europskih i svjetskih prvaka.

Komentari (2)