Obavijesti

Sport

Komentari 14

Joshua: Prihvatio sam rizik i izgubio. On je prvak, za sada...

Joshua: Prihvatio sam rizik i izgubio. On je prvak, za sada...
1

Čestitam prvom meksičkom teškaškom prvaku. A mi ćemo se vratiti jači. Ovo je rizik koji prihvaćamo. Svaki borac zaslužuje poštovanje i ja mu čestitam, rekao je Anthony Joshua nakon meča

VIDEO

Andy Ruiz Jr. nokautirao je Anthonyja Joshuu i napravio najveće iznenađenje još od onda kada je Buster Douglas nokautirao Mikea Tysona.

Postao je prvi meksički teškaški prvak u povijesti onda kada se tome baš nitko nije nadao i uzeo pojase po WBA, WBO, IBO i IBF verziji. Joshua je, kao i svi, bio šokiran, ali je poput pravog gospodina poraz prihvatio, zagrlio Ruiza u ringu i čestitao protivniku koji je danas bio bolji.

Pokretanje videa...

00:49

- Boks je težak sport, ali treniram naporno i izgubio sam od sjajnog boksača. Bit će interesantno vidjeti do kud će stići, ali ovo je sve dio putovanja - rekao je Anthony Joshua nakon meča.

- Čestitam prvom meksičkom teškaškom prvaku. A mi ćemo se vratiti jači. Ovo je rizik koji prihvaćamo. Svaki borac zaslužuje poštovanje i ja mu čestitam. Poštujem svakog borca, ali ovo je sve dio mojeg naslijeđa - radi se o tome koliko snažno ću se vratiti nazad.

Joshui su u meču protiv Ruiza prvi put noge zaplesale nakon udarca.

- Borac sam u srcu, boks mi je posao i sad je više života u teškoj kategoriji. Kad su vam noge klimave, pokušavate se stabilizirati. Meni se to dogodilo prvi put. Protiv Klička (u nokdaunu) bio sam samo umoran.

Joshua je noćas izgubio, ali revanš slijedi ubrzo. Ako je vjerovati riječima trenutno najmoćnijeg promotora svijeta Eddieja Hearna, revanš će se održati krajem godine. Najvjerojatnije u prosincu.

- On je prvak za sada, ali ja ću se vratiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta