Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Joshua smršavio: 'Sad izgledaš kao boksač, a ne bodybuilder'

None Foto: snapchat/instagram

Anthony Joshua žestoko se priprema za uzvratni meč protiv Andyja Ruiza Juniora. Nakon što je potvrđeno kako će se meč održati 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji, Joshua je na Snapchatu objavio sliku s priprema

Bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji Anthony Joshua (29) promijenio je taktiku za uzvratni meč protiv Andyja Ruiza (29). Izgubio je nekoliko kilograma mišićne mase i promijenio način priprema za susret s čovjekom koji ga je iznenadio početkom lipnja.

Foto: Reuters

Fanovi su to odmah primijetili, a neki od njih prokomentirali su da Joshua izgleda kao da je izgubio 15 kilograma mišića od vaganja prije meča protiv Ruiza. 

- Sad izgledaš kao boksač, a ne kao Instagram model - napisao mu je fan na Snapchatu.

Foto: Instagram

Nakon što je imao katastrofalan debi u Americi gdje ga je u sedmoj rundi slomio omaleni Meksikanac Ruiz, AJ će imati priliku vratiti svoje pojaseve u prosincu. Ruiz nije želio doći u Veliku Britaniju pa će se ovaj spektakl dogoditi u prosincu na tlu Saudijske Arabije.

Joshua i Ruiz boksat će za IBF, WBA i WBO titule, a Arapi će za tu privilegiju platiti 100.000.000 $. U konkurenciji su bili i Dubai i Principality stadionu u Walesu, ali nakon senzacije u New Yorku divovi će kod najbogatijeg platiše, naftom okupanih Saudijaca. To je naravno zgrozilo fanove u Britaniji koji odlazak na Bliski Istok smatraju lošim potezom.

Komentari (27)
  • Prezgodan

    10. 8. 2019,   18:51
  • Jel moguce da se Ruiza ovako podcjenjuje?! "Omaleni"?? Covjek od 188 i 116 kg je vama omaleni!? Sta je Tyson onda, hobit?!

    10. 8. 2019,   20:46
  • nema doping kontrola i boksačke komisije u arabiji, doći će joshua našprican i ruiz stvarno mora biti budala da prihvati borbu bilo gdje izvan SAD-a

    10. 8. 2019,   17:33