Obavijesti

Sport

Komentari 20

Jozinović: Volio bih se vratiti u Hajduk, ali neću ih štedjeti...

Jozinović: Volio bih se vratiti u Hajduk, ali neću ih štedjeti...
1

Svi su čestitali i pružili mi podršku. Nisam i vjerujem da neću doživjeti nikakve neugodnosti, rekao je Goran Jozinović koji je u dresu Hajduka odigrao 117 utakmica i postigao dva gola

VIDEO

Hajdučko srce 2013. godine, Goran Jozinović (28), novi je igrač novog prvoligaša Varaždina. Nakon što je predstavljen u dresu varaždinskog prvoligaša njegov telefon nije prestao zvoniti. 

I dok Udruga Naš Hajduk nije s odobrenjem gledala na to što je dopredsjednik Hajduka Lukša Jakobušić gledao derbi Varaždina i Šibenik jer Hajduk podržava trećeligaša Varteks kojeg su 2011. godine osnovali White Stonesi, Jozinović nije doživio nikakve neugodnosti.

- Svi su čestitali i pružili mi podršku. Nisam i vjerujem da neću doživjeti nikakve neugodnosti - rekao je Jozinović koji je u dresu Hajduka odigrao 117 utakmica i postigao dva gola. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iza sebe ima devet sezona u 1. HNL, osam s Hajdukom i jednu sa Zadrom, a 2015. godine otišao je u redove švicarskog prvoligaša Lugana. 

- U prvoj sezoni cilj je bio izboriti ostanak u ligi. Mi smo u tome uspjeli, a stigli smo i do finala Kupa. Sljedeće sezone bili smo treći, igrali Europsku ligu, no imao sam veliki peh. U utakmici protiv Basela otišlo je koljeno. I to ne samo križni ligamenti nego je ozljeda bila još teža pa mi je za oporavak trebalo osam mjeseci - priča nam Jozinović koji se vratio treninzima s momčadi švicarskog prvoligaša.

Nije se naigrao u Švicarskoj

No, promijenio se trener, stigla su petorica igrača i on više nije bio u planovima. Na početku prošle sezone otišao je u redove švicarskog drugoligaša Schaffhausen. 

Tamo se i nije baš naigrao, a ove sezone vratio se u 1. HNL. 

- Drago mi je što sam se vratio na scenu 1. HNL. Nisam nepoznat i vjerujem da mogu pomoći Varaždinu svojim iskustvom – dodao je Jozinović koji je sam u Splitu prošao individualne bazične pripreme. 

- Nedostaje mi što dosad nisam bio s momčadi. Nadam se da ću kroz dva tjedna biti u svojem top izdanju – jasan je 28-godišnjak koji će sigurno pomoći mladoj varaždinskoj momčadi u borbi za ostanak. 

- 1. HNL je danas mnogo izjednačenija nego prije. Odskaču Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek, no mi se možemo ravnopravno boriti s ostalim momčadima. Ono što je važno da se nametnemo kao domaćinska ekipa – da nošeni svojim navijačima budemo „gazde“ na domaćem terenu pa da i momčadima iz gornjeg doma neće biti lako protiv nas u Varaždinu - istaknuo je Jozinović. 

Volio bih se vratiti u Hajduk

Na otvaranju prvenstva, Varaždince čeka gostovanje kod Rijeke na Rujevici, a potom susret protiv Hajduka u Varaždinu u drugom kolu. 

 - Rijeka je favorit da se ne varamo. Moramo igrati strpljivo i ne biti previše impresionirani iako će to nekim igračima biti prve minute u 1. HNL. Drugo kolo Hajduk, očekujemo puni stadion i moramo izvući pozitivan rezultat - dodao je Jozinović koji je u Hajduku proveo čak 19 godina što u mlađim uzrastima, što u seniorskom sastavu.

- Hajdukovac sam, no i veliki profesionalac. Svi koji me poznaju, znaju da nikoga neću štedjeti i davat ću svoj maksimum protiv Hajduka. Volio bi se jednoga dana, ako će biti zdravlja, vratiti u svoj Hajduk, no sada razmišljam isključivo o Varaždinu - zaključio je lijevi bočni branič Varaždina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu