Obavijesti

Sport

Komentari 0

Jug dočekuje Barcelonetu na Gružu: Nismo imali ovakav test

Jug dočekuje Barcelonetu na Gružu: Nismo imali ovakav test
1

Trener Juga Kobešćak je na konferenciji za medije na bazenu u dubrovačkom Gružu utakmicu s Barcelonetom opisao je kao "težak posao protiv fantastičnog protivnika"

VIDEO

Trener hrvatskog vaterpolskog prvaka Jug Adriatic osiguranja Vjekoslav Kobešćak uoči utakmice 2. kola Lige prvaka protiv Barcelonete, koja će se igrati u petak u 19 sati, izjavio je kako će taj susret biti trenutačni ispit snage, ali i da nije riječ o odlučujućoj utakmici.

- Bili su treći i četvrti u protekle dvije sezone Lige prvaka i neskriveno napadaju titulu prvaka Europe. Nakon dva 'zapinjanja' u polufinalu odlučili su proširiti broj kvalitetnih igrača", istaknuo je Kobešćak, koji smatra kako je Barceloneta ove sezone odigrala premalo utakmica i još nije došla do svoje igre.

- Nadam se da su se malo usporili, jer nam je njihova brzina uvijek stvarala problem, a nadam se i da mi igramo brži vaterpolo. Zasad sam zadovoljan obranom, tranzicijom i raznovrsnosti u napadu, ali još uvijek nismo imali ovakav test igre - rekao je Kobešćak koji je napomenuo kako je u proteklom tjednu Jug odigrao nekoliko utakmica na četvrtfinalnom turniru Kupa Hrvatske, kada je pružena prilika brojnim mladim igračima.

- Očekivao sam da ih bude još, ali s obzirom na broj treninga i njihove obveze nisu svi odigrali. Svakako smo pokazali put kojim klub ide u budućnost - istaknuo je Jugov strateg.

Igrač Juga AO Paulo Obradović istaknuo je kako je Barceloneta kao ozbiljna momčad s tri pojačanja otvoreno krenula u napad na naslov prvaka Europe.

- Doveli su Aleksića, Bodegasa i De Tora, a ostao je kostur lanjskog sastava. Ne bojimo se, već ih poštujemo. Utakmica dolazi u pravom trenutku, da vidimo gdje smo trenutno. Igramo kod kuće, u Gružu, i napravit ćemo sve da pobijedimo, odnosno da nastavimo pobjednički niz, ako to bude moguće - poručio je Obradović.

Inače, predsjednik VK Juga AO Tomislav Dumančić s predsjednikom Uprave Adriatic osiguranja potpisao je na konferenciji za medije petogodišnji sponzorski ugovor, a potom je s dubrovačkim gradonačelnikom Matom Frankovićem obišao radove na obnovi prostora bazena u Gružu, gdje se, između ostalog, planira i Muzej vaterpola. (fh)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba