Obavijesti

Sport

Komentari 0

Jug Mladosti u Zagrebu utrpao deset golova i poveo u finalu...

Jug Mladosti u Zagrebu utrpao deset golova i poveo u finalu...
8

Prvak Hrvatske bit će onaj koji prvi dođe do tri pobjede. Jugaši su napravili prvi korak na gostovanju u Zagrebu, a do slavlja su ih nosili Loren Fatović s tri i Xavi Garcia s dva pogotka

VIDEO

Vaterpolisti Juga pobijedili su u u prvom susretu finala prvenstva Hrvatske u Zagrebu Mladost s 10-4 (2-1, 4-1, 1-1, 3-1) i u seriji na tri pobjede poveli s 1-0. 

Dubrovčani su bolje otvorili susret i nakon dvije četvrtine su vodili s 6-2, a i u zadnju četvrtinu su ušli s prednošću od četiri gola. Mladost nije imala snage za preokret, vrlo loše su odigrali napadački ovu utakmicu, postigavši samo četiri gola i Jug je uvjerljivo došao do prvog trijumfa. 

Kod domaćina je dva gola postigao Cosmin Radu, a kod Dubrovčana su se istakli Loren Fatović s tri i Xavi Garcia s dva pogotka. 

- Danas smo bili stvarno izvrsni u svim segmentima igre, puno bolji nego u posljednjoj utakmici s Mladosti u finalu Regionalne vaterpolo lige. Apsolutno sam zadovoljan sa svime, treba nastaviti ovakvim ritmom u idućoj utakmici na našem bazenu - rekao je nakon utakmice trener Juga Vjekoslav Kobešćak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Presudila su četiri laka gola koja smo primili u samom početku utakmice. To su bili malo nespretni i nesretni golovi, malo smo zakasnili u reakciji, jedna odbijena lopta i Jug se popeo na plus četiri. Igrali su čvrstu obranu, Popadić odličan na golu i nismo imali prava rješenja u napadu. U ovakvoj utakmici primiti četiri gola u samom početku je nedopustivo, ali s ovakvim Jugom to nije bilo lako - dodao je njegov kolega iz Mladosti Zoran Bajić.

Druga utakmica igra se u Dubrovniku 11. svibnja, a treća je 19. svibnja u Zagrebu. 

Jug ima 14 naslova prvaka, a zadnje tri godine su osvajali prvenstvo. Mladost ima 10 naslova, a zadnji puta je bila prvakom 2008. godine. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet