Obavijesti

Sport

Komentari 2

Jug pobijedio, Mladost u Pireju poražena prvi put u sezoni...

Jug pobijedio, Mladost u Pireju poražena prvi put u sezoni...
6

Mladost je na gostovanju u Grčkoj izgubila od Olympiacosa sa 8-13 upisavši prvi poraz ne samo u Ligi prvaka već ove sezone

VIDEO

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja pobijedili su talijanski Sports Management iz Verone sa 9-8 (3-5, 4-0, 1-2, 1-1) u susretu 4. kola B skupine vaterpolske Lige prvaka, dok je Mladost poražena u Pireju od Olympiacosa sa 8-13 (0-3, 4-3, 3-4, 1-3).

Dubrovčani su u sudaru do sada dviju neporaženih momčadi bili bolji i pobjedom 9-8 nastavili su pobjednički niz.

Gosti su bolje ušli u susret, poveli su 3-1, a dva gola prednosti imali su i na koncu prve četvrtine (5-3). Jug je preokrenuo rezultat u drugoj četvrtini koju je dobio sa 4-0, a do kraja susreta gledali smo neizvjesnu utakmicu. U posljednju četvrtinu ušlo se rezultatom 8-7 za Jug. Verona je izjednačila na 8-8, a gol odluke zabio je Loren Fatović. Zanimljivo, u posljednjih šest minuta nije postignut niti jedan gol.

Jug su do pobjede predvodili Maro Joković, Javier Garcia i Luka Lozina sa po dva gola, dok su u talijanskim redovima najefikasniji bili Stefano Luongo sa četiri, te Edoardo di Somma s dva gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Dubrovnik: Jug CO i BPM Sport Management za vrh skupine B Lige prvaka

Mladost je na gostovanju u Grčkoj izgubila od Olympiacosa sa 8-13 upisavši prvi poraz ne samo u Ligi prvaka već ove sezone. Domaćin je sjajno otvorio utakmicu i nakon prve četvrtine vodio je 3-0. Mladost je u drugoj dionici u tri navrata smanjila na gol zaostatka (2-3, 3-4, 4-5), međutim Olympiacos je u trećoj četvrtini pobjegao na +4 (8-4) nakon čega je teško bilo očekivati povratak.

Domaćine su do pobjede predvodili Georgios Dervisis sa četiri, te Konstantinos Genidounisa i Ioannis Fountoulis sa po tri gola, dok je u redovima Mladosti najefikasniji bio Lovre Miloš s tri gola, dok su Cosmin Radu, Marino Čagalj, Franko Lazić, Matias Biljaka i Ivan Buljubašić zabili po jedan gol.

Treći hrvatski predstavnik u ovoj skupini splitski Jadran u utorak je ostvario svoju prvu ovosezonsku pobjedu svladavši na poljudskom bazenu njemački Hannover sa 15-10 (2-3, 2-3, 8-2, 3-2).

Splićani su do pobjede stigli zahvaljujući sjajnoj igri u drugom poluvremenu, a posebno u trećoj četvrtini u kojoj je momčad pod vodstvom Ivana Asića postigla čak osam pogodaka. Jadranaši su nakon dvije četvrtine zaostajali dva pogotka za gostima, ali su u drugom poluvremenu postigli čak 11, a primili samo četiri gola.

Ante Visković sa pet i Boris Popović sa četiri pogotka predvodili su strijelce Jadrana, dok su po dva gola postigli Aljoša Kunac i Marin Delić. Najbolji strijelac njemačke momčadi bio je Alex Giorgetti sa tri pogotka.

Na ljestvici vodi Jug CO sa 12 bodova, Sport Management je drugi s devet bodova, dok je Mladost treća sa sedam bodova. Splitski Jadran je šesti s tri boda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića