Obavijesti

Sport

Komentari 1

Jug slavio protiv Olympiacosa te ostao u igri za Final Eight

Jug slavio protiv Olympiacosa te ostao u igri za Final Eight
1

Jug CO su do pobjede predvodili Maro Joković s tri gola, dok su Loren Fatović i Javier Garcia Gadea zabili po dva pogotka. Među strijelce su se upisali i Viktor Rašović, Nikola Pavličević i Luka Lozina

VIDEO

U derbiju osmog kola skupine A Lige prvaka vaterpolisti Jug Croatia osiguranja su u Dubrovniku pobijedili Olympiacos 10-8 (4-2, 2-1, 2-3, 2-2) i tako ostali u igri za plasman na "Final Eight" koji će se održati u Genoi od 6. do 9. lipnja.

Dubrovčani su uoči ove utakmice držali peto mjesto u skupini koje ne osigurava plasman na završni turnir i novi kiks ozbiljno bi uzdrmao ambicije aktualnog europskog doprvaka.

Pobjeda je bila imperativ i odabranici Vjekoslava Kobeščaka su uspjeli osvojiti važne bodove protiv grčkog sastava kojem je ovo bio prvi poraz u skupini. U prošlom kolu Grci su u Pireju pobijedili Jug CO 8-6, no sada su im Jugaši uzvratili.

Nakon izjednačenog otvaranja utakmice, Jug je koncem prve četvrtine stigao do dva gola prednosti (4-2), a sredinom druge dionice i do +3 (6-3). U trećoj dionici Jug je imao i najvećih 8-4, no uslijedio je pad i Olympiacos se pet minuta prije kraja utakmice vratio na samo gol zaostatka (7-8).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gol minusa i napad za izjednačenje Grci su imali dvije i pol minute prije kraja, ali nisu uspjeli. Kada je Luka Lozina 50 sekundi prije kraja zabio uza 10-8 priči je bio kraj.

Jug CO su do pobjede predvodili Maro Joković s tri gola, dok su Loren Fatović i Javier Garcia Gadea zabili po dva pogotka. Među strijelce su se upisali i Viktor Rašović, Nikola Pavličević i Luka Lozina. U suparničkim redovima najefikasniji su bili Ioannis Fountoulis i naš Andro Bušlje sa po dva gola. Za Grke je igrao i Paulo Obradović koji je zabio jedan pogodak, dok je na vratima bio Josip Pavić.

Olympiacos vodi na ljestvici sa 19 bodova, na drugom mjestu je Brescia sa 16 bodova, Dynamo na trećem mjestu ima 15 bodova, dok je Jug CO četvrti sa 13 bodova. Slijede Barceloneta (12), OSC (7), Hannover (6) i Partizan (0).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu