Obavijesti

Sport

Komentari 122

Junačke suze radosnice: Dalić zaplakao nakon penala Rakete

Junačke suze radosnice: Dalić zaplakao nakon penala Rakete
6

Kupili smo dvije utakmice još, bila bi šteta da hodamo ovdje danima pa da Moskvu ne vidimo. Eto, idemo u Moskvu, rekao je Dalić. Izbornik je nakon plasmana u polufinale pustio suze radosnice...

VIDEO

Raketa kreće izvesti penal za polufinale, suigrači ga čekaju na centru. Sve je spremno za slavlje, povjerenje u Ivana je do neba. U isto vrijeme na klupi sjedi izbornik Zlatko Dalić, tik do Ognjena Vukojevića.

Djeluje mirno, a u njemu - kuha! Trenuci karijere.

Ivan uzima loptu, pogađa baš identično kao protiv Danske i Dalić je - u suzama! Nevjerojatno scene u Sočiju.

- Dobro, uvijek imamo težak put, mene prati težak put čitav život, uvijek se moram do kraja boriti za sve. Svaka čast momcima, strašna stvar, kapa dolje za muku, za borbu i evo nas u polufinalu SP-a. Znamo njihov način igre, preskakanje igre. Jako čvrsta utakmica pred 50.000 ljudi ovdje. Kupili smo dvije utakmice još, bila bi šteta da hodamo ovdje danima pa da Moskvu ne vidimo. Eto, idemo u Moskvu - rekao je izbornik poslije nove čudesne sportske priče.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Viva la Vida i Raketa!!! Vatreni kroz rulet penala do polufinala
Viva la Vida i Raketa!!! Vatreni kroz rulet penala do polufinala

Ne znamo mi bez drame, drama nam je u krvi! Deset godina čekali smo naplatu onog Beča, Semiha Sentürka i tragičnih penala koji su nam uzeli borbu za europski tron. 

Tada su Ćorluka, Modrić i Niko Kovač grcali su u suzama zbog sportske tragedije, a danas smo, kako je Joško Jeličić rekao, pokazali 'nojeva jaja'.

SP 2018, Rusija - Hrvatska

Da oprostite, muda do poda! I to je natjeralo izbornika Zlatka Dalića na suze... Preživjeli smo četiri sata nevjerojatne nogometne drame, te, do ovog Mundijala, za nas proklete penale. Sad ih obožavamo, samo ih dajte! Makar se tresli od napetosti...

Danas, 7. srpnja 2018., Hrvatska je u borbi za naslov svjetskog prvaka. Da, pročitajte još jednom ako ne vjerujete - Vatreni će 11. srpnja igrati protiv Engleske za finale Mundijala.

I do tog nevjerojatnog uspjeha doveli su nas Vatreni Zlatka Dalića, oni neraz*ebivi, njegovi Vatreni, koje nikakva drama ne može poljuljati.

SP 2018, Rusija - Hrvatska

Ivan Rakitić je te 2008. na Prateru fulao penal. U Sočiju je poput rutinera, što on i je, pogodio! Ponovno na isto mjesto kao i protiv Danske.

Svejedno je bio na golu Kasper Schmeichel ili Igor Akinfejev... Ovi Vatreni su, kako smo rekli, neraz*ebivi!

Toliko da izbornik, režiser ovog nestvarnog uspjeha, smije zaplakati nakon pobjede karijere.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske