Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Junak korača prema 2. HNL: U derbiju u Sinju srušili su Uskok

None Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL 6

Susret je igran po velikoj kiši i na blatnjavom terenu, a nakon utakmice, u trenutku kad su domaći igrači slavili na centru, izašlo je sunce, a preko cijelog horizonta i spektakularna duga

U derbiju Treće lige jug Junak je na svom terenu u Sinju slavio protiv Uskoka 3-2 i napravio krupan korak ka plasmanu u drugoligašku konkurenciju. Bila je to velika fešta u malom mjestu. Na stadionu se okupilo preko tisuću gledatelja predvođenih 'Maliganima' koji su bodrili domaću momčad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Junak je od prve minute krenuo po pobjedu i nakon ranog vodstva 3-0 za koje je zabio Petar Botica u 45. minuti, činilo se kako je pitanje pobjednika riješeno. No u drugom dijelu Uskok se vratio u igru. Najprije preko Tekića, a potom i preko Radovnikovića te su u sudačkoj nadoknadi stigli na prag izjednačenja.

Susret je igran po velikoj kiši i na blatnjavom terenu, a nakon utakmice, u trenutku kad su domaći igrači slavili na centru, izašlo je sunce, a preko cijelog horizonta i spektakularna duga.

Foto: Tomislav Gabelić/24sata

Do kraja trećeligaške sezone ostala su još dva kola u kojem će vodeći Junak najprije gostovati kod Kamena u Ivanbegovini, a u zadnjem kolu na svom terenu čekati susjede iz Hrvaca.

[TABLICA - 3.HNL JUG] Je li Uskok ispao iz utrke za naslov?

Objavljuje 3. HNL jugSubota, 18. svibnja 2019.
Komentari (5)
  • lijepa slika duga preko stadiona

    18. 5. 2019,   20:09
  • Očito je novinar iz Sinja.

    18. 5. 2019,   21:26
  • ak udu u 2 ligu imat ce 0 bodova

    18. 5. 2019,   19:26