Obavijesti

Sport

Komentari 40

Junak Salah spasio stvar pa se ozlijedio, Lovren konačno igrao

Junak Salah spasio stvar pa se ozlijedio, Lovren konačno igrao
1

Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool, a u 50. minuti je dobio žuti karton. Mohamed Salah morao je napustiti igru prije vremena zbog ozljede iako je netom prije zabio gol za pobjedu

VIDEO

U derbiju 10. kola engleskog nogometnog prvenstva, reprizi finala Lige prvaka, Liverpool je pobijedio Tottenham sa 2-1 nakon što su 'Spursi' vodili na poluvremenu.

Gosti su šokirali Anfield već u 47 sekundi utakmice. Son Heung-Min je pucao s ruba kaznenog prostora, lopta se od Lovrenove glave odbila u stativu, a Harry Kane je pospremio odbijanac u mrežu. Bio je to jedini udarac Tottenhama u prvom dijelu u okvir suparničkog gola.

Liverpool je do kraja poluvremena imao nekoliko sjajnih prilika, no pričuvni vratar Paulo Gazzaniga je radio čuda na golu 'Spursa'. U 27. minuti je skinuo udarac Salaha s ruba kaznenog prostora, a potom i odbijanac Firmina. Samo dvije minute kasnije obranio je udarac Virgila van Dijka, a nedugo potom i fantastičan udarac Alexandera-Arnolda.

Liverpool je uspio izjednačiti u 52. minuti preko kapetana Jordana Hendersona, a europski prvak je okrenuo rezultat u 75. minuti golom Mohameda Salaha iz penala. Prekršaj je napravio Serge Aurier oborivši Manea. Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool, a u 50. minuti je dobio žuti karton.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mohamed Salah morao je napustiti igru prije vremena zbog ozljede, a umjesto njega u igru je ušao Joe Gomez.

United konačno slavio

Manchester United je napokon našao 'žrtvu' pobijedivši na gostovanju Norwich City sa 3-1. Bila je to tek prva pobjeda 'Crvenih vragova' u zadnjih pet kola i prva pobjeda ove sezone na gostovanjima.

United je u prvom poluvremenu zabio dva gola, ali i zapucao dva penala. Strijelci su bili McTominay (21) i Rashford (30), dok su udarce s 'kreča' promašili Rashford i Martial. Točnije njihove udarce je zaustavio Tim Krul postavši prvi vratar koji je u jednoj utakmici 'skinuo' dva kaznena udarca nakon Maartena Stekelenburga kojem je to uspjelo prije tri godine. U drugom dijelu Martial je zabio za 3-0, a poraz domaćina je ublažio Onel Hernandez u 88. minuti.

Osim što je osvojio važne bodove, United se upisao u povijest kao prvi klub koji je stigao do brojke od 2.000 golova u Premiershipu. Jubilarni 2.000-ti gol zabio je McTominay.

Arsenal je nakon devet minuta vodio 2-0 protiv Crystal Palacea no gosti su u nastavku susreta uspjeli iščupati remi (2-2).

Za "Topnike" su zabili Sokratis Papastathopoulos (7) i David Luiz (9), dok su strijelci za goste bili Luka Milivojević (32-11m) i Jordan Ayew (52).

Liverpool ponovo ima šest bodova više od Manchester Cityja, Leicester je treći sa 20 bodova, koliko ima i Chelsea na četvrtom mjestu.

Arsenal je peti sa 16 bodova, dok je Manchester United na sedmoj poziciji sa 13 bodova. (bt)

Pokretanje videa...

12:01
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića