Obavijesti

Sport

Komentari 110

Jura je ostao sam i razočaran: 'Dinamo je bio baš paraliziran'

Jura je ostao sam i razočaran: 'Dinamo je bio baš paraliziran'
1

Jako sam razočaran, loše smo ušli u utakmicu, bili smo u šoku i paralizirani. Nadali smo se da ćemo danas proslaviti naslov prvaka, rekao je Dinamov trener Nikola Jurčević

VIDEO

Dinamo je fulao prvu meč loptu za naslov i Lokomotiva ih je dobila 3-1 u Kranjčevićevoj. Ostale su druge dvije prilike protiv Rudeša i Intera.

Proslava naslova je odgođena! Lokosi su opet šokirali Dinamo
Proslava naslova je odgođena! Lokosi su opet šokirali Dinamo

Nikola Jurčević sam kao duh sjedio je na trenerskoj klupi vjerojatno razmišljajući što je to danas vidio. Trener 'modrih' ostao je u šoku, nije mogao skriti razočaranje novom lošom predstavom svoje momčadi koja je u svakom smislu podbacila.

- Čestitam Lokomotivi na zasluženoj pobjedi. Jako sam razočaran, loše smo ušli u utakmicu, bili smo u šoku i paralizirani. Nadali smo se da ćemo danas proslaviti naslov prvaka, a doživjeli smo ovaj šok, trebat će nam par dana da ovo zaboravimo i da se pripremimo za sljedeću utakmicu i osvojimo naslov prvaka. Svi smo mi zajedno, ne bih sada ulazio u neku analizu, ja mislim da smo svi skupa razočarali i da smo sasvim drugačije zamišljali ovu utakmicu - rekao je nakon utakmice pa dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne želim tražiti opravdanje za ovako lošu utakmicu, sve mi je ovo šokantno jer u pripremi utakmice nisam ni mislio da bi se ovakvo nešto moglo dogoditi, postojala je jedna dobra atmosfera i želja da osvojimo naslov prvaka, ali dogodio se poraz - pričao je Jurčević.

Nije mogao naći razloge poraza.

- Teško mi je racionalno objasniti što se događa, već u 14. minuti gubili smo 2:0, dobili ta dva šokantna gola iz prekida. Pristup igrača? Ma svi skupa, igrači i stručni stožer, svi skupa smo podbacili. Ne bih ulazio u neke dublje analize, svi smo i razočarali i razočarani, drugačije smo zamišljali ovu večer.

Goran Tomić bio je oduševljen igrom svoje momčadi.

- Velika je ovo pobjeda za nas, bili smo jako dobri, odlično se branili i imali jako dobru tranziciju prema naprijed. U drugom dijelu smo malo pali, imali smo problema u igri, ali i dosta sreće u nekim trenucima. Briljirao je naš golman, a mislim kako smo mogli zabiti još golova. Sreću treba zaslužiti, mi smo to ovoga puta uspjeli isprovocirati - rekao je Tomić, pa nastavio:

- Baš sam ponosan na ovu momčad, evo u samo četiri dana pobijedili smo Dinamo i Rijeku, dvije najbolje momčadi lige. Zbog toga sam strašno ponosan, hvala mojim igračima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...