Obavijesti

Sport

Komentari 10

Juranović: Sammir? Nadam se da sad nije spreman kao prije

Juranović: Sammir? Nadam se da sad nije spreman kao prije
3

Hrana u Kini? Malo je 'čudnovata', definitivno drugačijeg okusa nego što smo mi navikli. Vidio sam u šoping centru i pse pripremljene za jelo, ali nitko nije ni promislio probati ih, kaže Josip Juranović

VIDEO

Hajduk je organizirao druženje igrača s navijačima u odjelu za članstvo, a danas su Josip Juranović i Fran Tudor uručili članske iskaznice za Dina Ćatovića, Antu Vrdoljaka i Stipu Veića iz Udruge Srce, čime se broj članova približio brojci od 10.000. Fantastičan je to uspjeh, a u odjelu za članstvo vjeruju kako će broj premašiti lanjsku brojku od 43.239 članova.

- Sjajno je što je klub omogućio da se družimo s navijačima, posebno onima kojima je potrebna pomoć. Oni su s nama na Poljudu svaku utakmicu, podržavaju nas, red je da i mi njima uzvratimo - kazao je Josip Juranović.

Vratili ste se s turnira reprezentacije u Kini, kakvi su dojmovi?

- Bilo je to jedno veliko iskustvo za mene, nadam se da će ih biti još. To je bila nagrada za moje dobre igre u Hajduku te poticaj za dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koliko si zadovoljan svojim nastupom?

- Žao mi je što nismo pobijedili Kinu, mislim da sam igrao jako dobro, nadam se da ću nastaviti jednako dobro i u dresu Hajduka. Izbornik baš i nije govorio pojedinačno o svakome, rekao je da je zadovoljan onim što smo prezentirali. Nadam se da ovo neće biti zadnji poziv...

Kakva je bila hrana?

- Malo 'čudnovata', definitivno drugačijeg okusa nego što smo mi navikli. Vidio sam u šoping centru i pse pripremljene za jelo, ali nitko nije ni promislio probati ih...

Koliko ste zadovoljni polusezonom?

- Sveukupno nismo, ali da smo prošli Maccabi ne bi izgledalo tako crno, kao i da smo prošli Split u Kupu. Na nama je velika odgovornost da u proljeće uzmemo treće mjesto i zaprijetimo Dinamu na drugom.

Kako vam se sviđaju treninzi s novim trenerom Carrillom?

- Meni se sviđa što se puno radi s loptom, svaki trener ima svoju viziju igre, nadam se da će novi trener uspjeti prenijeti sve svoje ideje na nas.

Tko vam je idol, od koga učite?

- Počeo sam kao vezni igrač, sada sam bek pa moram dosta pratiti kako igraju najbolji. Sviđa mi se kako igra Dani Alves, gledam i učim od njega.

Je li vam drago da je Ohandza potpisao i ostao na Poljudu?

- Naravno, to je velika stvar za Hajduk. On je odličan igrač i pojačao je konkurenciju. Imamo dosta dobrih igrača, što nas je više, to bolje.

Kako komentirate povratak Sammira u Dinamo?

- Nisam ga baš imao prilike pratiti u zadnje dvije godine, nadam se da nije spreman kao prije i da ćemo pobijediti Dinamo.

Koliko vas može poremetiti odlazak Lovre Kalinića?

- To je veliki hendikep za nas, on je bio reprezentativac, ali su i ostali dobri, imamo kvalitetne golmane koji ga mogu zamijeniti na proljeće.

U pregovorima ste s Hajdukom oko produženja ugovora. Kad ćete potpisati?

- Nadam se vrlo brzo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener