Obavijesti

Sport

Komentari 7

Jurčević: Bolje izgledamo kada je i travnjak u boljem stanju...

Jurčević: Bolje izgledamo kada je i travnjak u boljem stanju...
1

Čestitam Istri na jako dobroj utakmici. Želim im sve najbolje u nastavku jer znam da se bore s mnogim problemima. Gajim simpatije prema ovom klubu i regiji i želim da ostanu prvoligaš, kaže trener Dinama

VIDEO

Dinamo je s visokih 4-0 slavio protiv Istre na Aldo Drosini i tako opet pobjegao Hajduku i Rijeci na osam, odnosno devet bodova. Puljani su pokleknuli u drugom poluvremenu kada su primili tri gola.

- Mislim da je ovo bila jedna zanimljiva utakmica. Isto tako, bila je vrlo fer utakmica, iako je bilo dosta kartona. Pobijedili smo uvjerljivo i zasluženo iako nas je Istra u dobrom dijelu susreta namučila. Zadržali smo koncentraciju, bilo je bitno povesti i taj drugi gol zapravo je usmjerio utakmicu do kraja. Završili smo susret na jedan lijep način, a to nam je bitno zbog nastavka ove male serije, nakon važne pobjede u Kupu. Pokazali smo dobru efikasnost i nismo primili gol. Dobar je to temelj za nadolazeće susrete, rekao je nakon susreta trener Dinama Nikola Jurčević pa dodao:

- Nas čeka nova prvenstvena utakmica u Vinkovcima idući vikend. Možemo biti zadovoljni današnjom igrom i bodovima. Čestitam Istri na jako dobroj utakmici. Želim im sve najbolje u nastavku jer znam da se bore s mnogim problemima. Gajim simpatije prema ovom klubu i regiji i želim da ostanu prvoligaš.

Jurčević smatra da je Dinamo dobar kada je dobar travnjak.

- Sigurno da bolje izgledamo na normalnijim i boljim terenima, a danas su tu bili solidni uvjeti za igru. Imali smo dosta akcija, šansi i bili smo efikasni.

Mario Gavranović zabio je posljednji gol na utakmici.

- Mislim da je jako bitno da smo zadržali bodovnu prednost ispred Hajduka i Rijeke. Svaka nam je pobjeda bitna i u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Sretni smo zbog zaslužena sva tri boda, naravno da sam sretan i zbog svog pogotka, a sad moramo nastaviti ovako igrati već idući vikend u Vinkovcima. Plasirali smo se u finale Hrvatskog kupa, dobro smo odradili ovu utakmicu i ovo je put kojim trebamo ići - rekao je napada Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica