Obavijesti

Sport

Komentari 17

Jurčić: Mateo Kovačić je naša budućnost, zaslužio je tu traku

Jurčić: Mateo Kovačić je naša budućnost, zaslužio je tu traku
1

Kruno Jurčić zadovoljna je nastupom momčadi kojoj su nedostajali brojni prvotimci, ali mladi su opet pokazali da mogu odigrati na razini i donijeti pobjedu 'modrima'

VIDEO

U ponešto izmijenjenom sastavu Dinamo je ipak stigao do pobjede protiv Lučkog u šestom kolu HNL-a i to pogotkom Marija Šituma. Momčad Krune Jurčića ima stopostotni učinak u prvenstvu i trener 'modri' ne krije zadovoljstvo.

- Igračima sam rekao da idemo uzeti pobjedu i staviti šlag na ovaj period dugačak dva i pol mjeseca koji je bio - fenomenalan; u tome smo uspjeli - izjavio je Jurčić odmah nakon susreta.

- Na treningu nam je otpao Badelj nakon neugodnog udarca, Sammir je ozlijedio zadnju ložu i teško smo složili momčad; morali smo raditi dosta rotacija - objasnio je postavu kojom je istrčao protiv Lučkog danas na Maksimiru Jurčić.

- Naravno da je bez plemenitih igrača teže složiti ekipu pa smo više išli na radnu ekipu što je problem kada se igra protiv disciplinirane momčadi koja se brani. Najbitnije da smo uzeli tri boda i nastavili pobjednički niz, a sada je pred nama zasluženi odmor u kojem ćemo obnoviti kapacitete - zaključio je Jurčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- GNK Dinamo i svim navijačima kluba bih čestitao na ulasku u Ligu prvaka; to je golem uspjeh za sve nas koji volimo nogomet i koji se njime bavimo. Što se tiče utakmice, znali smo kome dolazimo i s kime igramo i naš cilj je danas bio pokazati da smo ozbiljna ekipa. Mislim da smo to večeras i pokazali i ova utakmica poslužit će nam u nastavku sezone - čestitao je 'modrima' na uspjehu u Europi i trener Lučkog Željko Kopić.

Jurčić je oduševljeno komentirao i najmlađeg kapetana u povijesti Dinama, Matea Kovačića.

- On je naša budućnost, igrač izuzetnih igračkih i ljudskih sposobnosti i smatrao sam da je on danas zaslužio ponijeti kapetansku traku. Nadam se da će dugo ostati u Dinamu i nositi je - rekao je za igrača kojem je kapetansku vrpcu uručio Cufré po izlasku iz terena, nakon što se ozlijedio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio
Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu