Obavijesti

Sport

Komentari 2

Jurčiću treba vremena, a toga u Dinamu baš i nema

Jurčiću treba vremena, a toga u Dinamu baš i nema
1

Treningom i sustavom može se podići razina igre, kaže trener Dinama, kojem za to treba vrijeme. A toga i strpljenja u Maksimiru redovito nedostaje

VIDEO

Voditi Dinamo je neizreciva čast. Bezgranično sam ambiciozan i idem po naslov prvaka, izjavio je Krunoslav Jurčić i dodao:
- Nadam se da ćemo uz pomoć ljudi koje vode klub i navijača napraviti pravi posao.
I tu Dinamova trenera očekuje zapravo najviše posla. Očito je svjestan u što se upustio, barem sudeći prema izjavi da to “svi zajedno moraju dobro odraditi”. Jurčić je dodao i kako je spreman na kompromise, ali i da kompromis ima granice.
Već je na dan inauguracije mogao vidjeti da trener u Maksimiru ne odlučuje sam o momčadi. Izvršni odbor, u kojem sjede bivši glasnogovornici, liječnici, ekonomisti... te samo dva bivša nogometaša (Pero Močibob i Ivica Cvitković), odlučio je da Balaban i Šokota moraju otići.
- Ja nisam sudjelovao u toj odluci - odmah se ogradio Jurčić.
No ako mu momčad neće igrati atraktivno i biti bez rezultata, takvih će situacija biti sve više. No shvatio je to očito i Jurčić, koji je u startu najavio da ne treba puno mijenjati u momčadi.
- Za atraktivnu igru nije nužno raditi rezove. Treningom i sustavom može se podići razina igre. No vremena je u ovakvim slučajevima uvijek premalo... - rekao je Jurčić.
Dinamov trener morat će se boriti s vremenom, s igračima koje nije birao, a ne može ih se riješiti s braćom koja sve znaju...

JURČIĆ MORA MIJENJATI STIL IGRE

UČVRSTITI OBRANU
Robert Kovač došao je kao veliko pojačanje, ali u prve dvije utakmice nije se baš iskazao. No nije jedini krivac, cijela momčad trebala bi puno bolje igrati u obrani, a ne samo posljednja četvorica u liniji.

JEDAN ZADNJI VEZNI IGRAČ
Ivanković je igrao s dva zadnja vezna igrača, a tako je nastavio i Vlak. Igra nije bila atraktivna, a ni rezultati dobri i oni su bivši. Dinamo u HNL-u mora igrati napadački, a ne s dva zadnja vezna.

PRONAĆI PRAVE NAPADAČE
Mandžukiću ima mjesta u prvih 11, ali pitanje je tko će s njim igrati u vrhu napada. Jurčić nije želio Slepičku, a čini se da njime nije oduševljen. Dinamo nema klasičnoga golgetera i Jurčić to mora nekako riješiti.

SAMMIRA PODIĆI ILI MU SE ZAHVALITI
Mnogi su u Sammiru vidjeli nasljednika Luke Modrića, ali Brazilac to rijetko pokazuje. Do kraja sezone treba riješiti tu enigmu može li biti ideolog Dinamove igre jer doba prilagodbe je odavno prošlo.

STVORITI PRAVU ATMOSFERU
Ozračje u momčadi nije kakvo bi trebalo biti za obranu dvostruke krune iako se ona pokušava “plastično napumpati”. Igrači bi trebali “ginuti” na terenu jedni za druge, ali trenutačno se to baš i ne čini tako.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta