Obavijesti

Sport

Komentari 5

Juve pobijedio Inter, Perišić i Brozović igrali, Buffon briljirao

Juve pobijedio Inter, Perišić i Brozović igrali, Buffon briljirao
1

Odluka o pobjedniku pala je u raspucavanju s bijele točke u kojem je briljirao 41-godišnji Gigi Buffon obranivši udarce Ranocchije i Longa, ali su nakon preciznih Cancela, Ronalda i Cana promašili Rabiot i Bernardeschi

VIDEO

Nogometaši Juventusa svladali su Inter s 2-1 (1-1, 0-1) boljim izvođenjem jedanaesteraca, nakon što je u osnovnom dijelu utakmice International Champions Cupa odigrane u Nanjingu rezultat bio 1-1.

Inter je poveo već u 10. minuti, kad je nakon ubacivanja iz kuta branič Juventusa Matthijs de Ligt nespretno zahvatio loptu i poslao ju u vlastitu mrežu. Juventus je na izjednačenje čekao do 68. minute. Cristiano Ronaldo izveo je slobodan udarac s ruba kaznenog prostora, a lopta na putu prema golu zahvatila Škriniara u živom zidu te promijenila smjer i prevarila vratara Padellija.

Perišić u postavi

Odluka o pobjedniku pala je u raspucavanju s bijele točke u kojem je briljirao 41-godišnji Gigi Buffon obranivši udarce Ranocchije i Longa, ali su nakon preciznih Cancela, Ronalda i Cana promašili Rabiot i Bernardeschi. U šestoj seriji Buffon je obranio i udarac Borje Valera, a pobjedu Juventusu donio je Turčin Demiral. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović bili su u početnoj postavi Intera, a Antonio Conte ih je povukao iz igre u 78. minuti. Kod pobjednika je Mario Mandžukić na početku drugog poluvremena zamijenio Argentinca Gonzala Higuaina.

Juventus je s dva boda iz dvije utakmice na osmom mjestu, a Inter je s jednim bodom deseti među 12 momčadi koje su uključene u ovo natjecanje. Vodeći Arsenal ima sedam bodova iz tri nastupa, jedan više od drugoplasiranog Bayerna. S maksimalnim učinkom i samo jednom odigranom utakmicom zasada su tri kluba: Benfica, Tottenham i Manchester United.

U četvrtak, 25. srpnja, na rasporedu su dva dvoboja: Fiorentina i Benfica sastaju se u američkom Harrisonu (New Jersey), a Tottenham i Manchester United će odigrati utakmicu u Šangaju (13.30).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu