Obavijesti

Sport

Komentari 12

Juve 'zagrizao': Rabiot stigao, objava o De Ligtu u ponedjeljak

Juve 'zagrizao': Rabiot stigao, objava o De Ligtu u ponedjeljak
1

Prometno je u talijanskom prvaku pred službeni početak prijelaznog roka u ponedjeljak. Adrien Rabiot doputovao je u Torino, Pellegrini je već obavio liječnički, a iščekuje se dolazak nizozemskog "wunderkinda"

VIDEO

Iako im je momčad na odmoru, u Juventusu nikako ne miruju ovih dana. Talijanski prvak kreće u rekonstrukciju momčadi, a prvi službeni posao po početku prijelaznog roka 1. srpnja bit će mu dovođenje Adriena Rabiota (24).

Francuzu posljednjeg dana lipnja istječe ugovor s PSG-om, koji je njegov matični klub. Još s 18 godina bio je u prvoj momčadi, a 2013. kratko je boravio na posudbi u Toulouseu.

Pokretanje videa...

00:08

Središnji veznjak u nedjelju je sletio u Torino kako bi se pripremio za liječničke preglede u ponedjeljak. Za Juventus će potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan sedam milijuna eura po sezoni uz bonuse, a za potpis će dobiti još 10 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Adrien Rabiot lands in Turin! 🛬👍

Objavljuje JuventusNedjelja, 30. lipnja 2019.

U ponedjeljak bi "bianconeri" trebali objaviti i dolazak Ajaxova kapetana, stopera Matthijsa de Ligta (19) za 67 milijuna eura uz dodatnih 13 milijuna eura lako ostvarivih bonusa.

Lijevi bek Luca Pellegrini (20), bivši igrač Rome, u nedjelju je obavio liječnički pregled pred potpis ugovora za Juventus, a u suprotnom će smjeru, uz dodatnih 10 milijuna eura, Leonardo Spinazzola (26), također lijevi bek.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...