Obavijesti

Sport

Komentari 30

Juveovi navijači se svađaju, a Ronaldo poziva na zajedništvo

Juveovi navijači se svađaju, a Ronaldo poziva na zajedništvo
3

Navijače je podijelilo 30 postotno poskupljenje ulaznica nakon dovođenja Ronalda iz Reala. CR7 pak ima sjajan skor protiv Atletica, navijače poziva na zajedništvo i vjeru u preokret nakon madridskih 0-2

VIDEO

Večeras nam se vraća Liga prvaka!

Navijači Cityja i Schalkea pratit će uzvrat osmine finala na Etihadu. Ostatak, stotine i stotine miliijuna nogometnih zaljubljenika diljem planete, od 21:00 gledat će mega-utakmicu Juventusa i madridskog Atletica na torinskome Allianzu.

CR7 trpa Colchonerosima

FOOTBALL : Juventus Vs Frosinone - Calcio - 24eme Journee - 15/02/2019

Simeone je u Madridu apsolutno nadigrao Allegrija, Atletico je pobijedio 2-0 pa u Torinu dolazi s 'najmanje 51%' šansi za prolazak. Ali ono što Allegri i Juventus imaju, a Simeone i Atletico nemaju jest - rođeni pobjednik, Cristiano Ronaldo.

U prvom susretu CR7 nije uspio zabiti no Atletico mu je zapravo jedna od najdražih 'meta' u karijeri. Tijekom devet godina u Realu Cristiano nije Colchonerose "samo" dvaput pobijedio u finalu Lige prvaka nego im nesmiljeno trpao u mrežu:

  • 31 utakmica protiv Atletica
  • 14 pobjeda i 8 remija
  • 22 gola
  • 4 u Ligi prvaka, 12 u Primeri, 6 u Kupu

Tifosi se međusobno tuku

Champions League - Round of 16 First Leg - Atletico Madrid v Juventus

CR7 Torinese pokušava naučiti europskom pristupu koji ne završava porazom u finalu nego onime što je njemu pod normalno: pobjedom u Ligi prvaka, trijumfom u finalu, osvajanjem naslova prvaka Europe.

Dok je na Atleticovoj 'Wandi Metropolitano' 67 tisuća navijača zaglušujućim hukom nosilo Los Colchonerose prema 2:0 pobjedi nad objektivno kvalitetnijim Juventusom, u Torinu traje 'građanski rat' navijača'.

Kad su doveli Cristiana u Juventus čelnici Bianconera povisili su cijenu ulaznica za 30%. To je jako loše sjelo najžešćoj jezgri tifosa poznatoj pod nazivom 'Curva Sud' (Južna tribina) koja je otad u otvorenom sukobu s ostatkom tribina.

'Vi ste s..nje od navijača'... Na svakoj utakmici oni iz Curve Sud skandiraju svima na stadionu, ostatak tribina im uzvraća zvižducima i sličnim uvredama jer ne podnose da se ijedna skupina stavlja iznad kluba.

Stvar je otišla toliko daleko da je prošlog mjeseca na Allianzu snimljena scena kako - Juventusov navijač udara drugog Juventusovog navijača zato što slavi Juventusov gol?!

Pa Cristiano danima prije večerašnjeg uzvrata zaziva zajedništvo, "Napunite stadion i svi nam pružite podršku. Moramo svi zajedno vjerovati i skupa nadoknaditi tih 0:2. Samo tako je moguće, samo zajedno"!

Vjerojatni sastavi

Talijanski mediji najavljuju kako će Juventus u 3-5-2 formaciju jer ima četiri-pet teških izostanaka (Khedira, Alex Sandro, Barzagli, Douglas Costa, De Sciglio). I Atleticu nedostaju strahovito važni igrači (Diego Costa, Filipe Luis, Hernandez i Partey), ali Simeone ne mijenja svojih 4-4-2 već osam godina temeljenih na rudarskom rintanju u obrani i inspiraciji klasa u napadu.

Juventus: Szczesny - Csceres, Bonucci, Chiellini - Bernardeschi, Can, Pjanić, Matuidi, Cancelo - Mandžukić, Ronaldo.

Atletico: Oblak - Arias, Gimenez, Godin, Juanfran - Koke, Rodrigo, Níguez, Lemar - Griezmann, Morata.

Interista Simeone na Juventus, Madridista Cristiano na Atletico... O kakva nas tekma čeka večeras!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka