Obavijesti

Sport

Komentari 63

'Kad je ušao Ademi, Dinamo ih je mogao zgaziti, pravi je vođa'

'Kad je ušao Ademi, Dinamo ih je mogao zgaziti, pravi je vođa'
1

KAKVA PARTIJA Arijan je svojim ulaskom pokrenuo Dinamovu igru kao što je to radio u najboljim danima. Održavao je formu, ali malo tko je očekivao da će izgledati ovako dobro

VIDEO

Arijan Ademi na terenu je protiv Osijeka i Hajduka izgledao kao igrač koji sve “melje”, a ne kao igrač koji se nogometu vratio nakon dvije godine pauze. Održavao je formu trenirajući i igrajući padel, ali da će izgledati ovako dobro vjerojatno nije očekivao nitko osim njega.

Hajduk je u prvome poluvremenu “razvalio” Zagrepčane u veznom redu. Mario Cvitanović stoga je odmah u nastavku uveo Ademija. Uveo ga i pogodio.

- Arijana je nakon ulaska u igru u derbiju doista bilo svugdje, naprijed, nazad, desno, lijevo. Vodio sam ga i dobro znam sve njegove kvalitete. One nikad nisu bile sporne - rekao nam je Ademijev bivši trener u Dinamu Kruno Jurčić i dodao:

- Baš je i kod mene uvijek igrao onako kao u derbiju. On bi uvijek davao sve od sebe i vraćao na terenu.

Ademi je asistirao za Henriquezov gol, sjajno je probio stranu i dodao Čileancu, koji to nije mogao promašiti. Prije toga je i sam bio u velikoj prilici. Išao je dodavati Soudaniju i nakon utakmice je priznao kako bi bilo bolje da je pucao.

- Ademi doista ima nevjerojatnu želju i energiju. Protiv Osijeka i Hajduka je htio klubu vratiti sve ono što su učinili za njega u posljednje dvije godine. Vratio je Dinamu to na najbolji način - kaže Jurčić i nastavlja:

- Vjerujem da bi bio još bolji da se malo ‘primiri’. Ali to mislim u pozitivnom smislu. Da ne pokuša sam sve riješiti u pet minuta. Tada će njegova kvaliteta još više doći do izražaja.

Ari je jedan od Dinamovih kapetana i Kruno Jurčić uopće ne dvoji kako zaslužuje takav status.

- Ademi je pravi lider, baš pokazuje liderske sposobnosti, a baš to nedostaje ovom Dinamu - rekao je bivši strateg “modrih” i kratko se osvrnuo na remi u najvećem derbiju.

- Hajduk je doista bio odličan u prvih 45 minuta, ali u nastavku ih je Dinamo mogao ‘masakrirati’. Izostale su prave reakcije trenera Joana Carrilla. Mario Cvitanović je promijenio formaciju i to je bio pun pogodak - završio je Jurčić.

Dinamo već za pet dana igra novi derbi, dočekuje prvaka Rijeku. Mario Cvitanović je Ademija u dvije povratničke utakmice koristio u drugom poluvremenu.

No, Ademi si je sjajnim partijama vjerojatno “kupio” mjesto u prvih 11 protiv Riječana. Pitanje je tko će završiti na klupi. Doumbia izgleda dobro i dvojba bi mogla biti Domagoj Antolić ili Nikola Moro. Kapetan Antolić je u dva derbija zaredom izašao iz igre, zamijenio ga je Ademi. Možda bi Antola protiv Rijeke mogao na klupu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu