Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kad Marin poludi: Svađao se sa sucima, psovao pa razbio reket

None Foto: Twitter

Uporni Nishikori revanširao mu se tako za 2014. i onaj poraz u finalu te otišao poslije puna četiri sata borbe u polufinale. Pri izlasku s terena nakon poraza umalo je izgubio i - mobitel. Kao da je bio totalno van sebe

Teško je znati što se Marinu Čiliću mota po mislima dok gotovo dobiveni meč pretvori u izgubljen, no moramo priznati, rijetko ga viđamo u izdanjima kao u meču protiv Keija Nishikorija (28), kojeg je, nažalost, izgubio.

Tennis: US Open ISPAO U 1/4 FINALU US OPENA Drama u pet setova! Čilić ipak nije uspio, Nishikori bio prejak

Nerijetko je psovao, raspravljao sa sucima, vikao, divljao pa na kraju čak i razbio reket.

Ne viđamo to baš od Marina tako često...

VIDEO

Japanac ga je izluđivao, nije to bio onaj smireni Marin uglavnom pokeraškog izraza lica. Uporni Nishikori revanširao mu se tako za 2014. i onaj poraz u finalu te otišao poslije puna četiri sata borbe u polufinale.

Pri izlasku s terena nakon poraza umalo je izgubio i - mobitel. Kao da je bio totalno van sebe!

VIDEO

Scenarij četvrtfinalnog dvoboja 2018. promovirao je Nishikorija u 'pozitivca koji je preživio' i nastavio svoju borbu za dragocjenu nagradu, svoj prvi Grand Slam trofej.

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Komentari (88)
  • ja mislim da je ovaj tenisač najnepredvidljiviji i najneugodniji na svijetu za kladiti se na njega,kad ne očekuješ da pobjedi-on pobjedi a kad očekuješ da pobjedi-on izgubi...nema nikakvu konstantu,ni pozitivnu ni negativnu,može pobjediti svakog u top 10 a onda za 2 dana izgubiti od 156.na svijetu

    6. 9. 2018,   08:39
  • Prekasno je sada za iskazivanje emocija na terenu. Trebao je to početi raditi prije 10 godina pa bi danas ovakve mečeve dobijao !

    6. 9. 2018,   08:38
  • E moj Marine,koji si ti panj, strašno.

    6. 9. 2018,   07:10