Obavijesti

Sport

Komentari 74

Kad oni neće, hoće on: Mandžo se emotivno oprostio od Juvea

Kad oni neće, hoće on: Mandžo se emotivno oprostio od Juvea
1

Proteklih nekoliko mjeseci neće promijeniti moj respekt i ljubav koju osjećam za klub, naglasio je Mario Mandžukić u oproštajnoj poruci adresiranoj Juventusu i navijačima

VIDEO

Iako je proveo gotovo pola desetljeća u Torinu, ni 24 sata nakon što se Al-Duhail pohvalio da je doveo Marija Mandžukića, na Juventusovim službenim i društvenim kanalima još ne možete vidjeti ni retka o toj vijesti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:59

Samo smo htjeli naglasiti nimalo damski odnos "Stare dame" prema svom ratniku u prethodnim mjesecima. Dolaskom Maurizija Sarrija Mandžo kao da je izbrisan s Juventusove mape. Nije odigrao niti jednu utakmicu, a već duže vrijeme nije ni trenirao s momčadi, a na kraju ga nisu zvali ni na božićni party. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Gotovo je! Mandžukić konačno potpisao za katarski Al-Duhail
Gotovo je! Mandžukić konačno  potpisao za katarski Al-Duhail

Surovost nogometa, rekli bismo, ali ipak na malo pretjeran način. U travnju su u Torinu s oduševljenjem objavili da je produžio ugovor do 2021. godine, ali dolaskom već spomenutog Sarrija prekinuta je Marijeva bajka u Torinu. No navijači ga nisu zaboravili, a to su dali do znanja na posljednjoj ligaškoj utakmici ove sezone protiv Udinesea. Skandirali su njegovo ime kako bi klupsko vodstvo shvatilo što su napravili hrvatskom napadaču.

Mandžo je najplaćeniji Hrvat! Nijedan naš ne zaradi 8 mil. €
Mandžo je najplaćeniji Hrvat! Nijedan naš ne zaradi 8 mil. €

I on se, bez obzira na klupski odnos, za Božić oprostio od Juventusa.

- Nemoguće je sažeti oproštajnu poruku nakon četiri i pol godine, ali nadam se da ste svi vidjeli moju strast prema klubu i momčadi u svakoj utakmici koju sam odigrao za Juventus. Veliko hvala gospodi Allegriju i Marotti što su me htjeli u Torinu - bio mi je privilegij igrati za Juventus, a proteklih nekoliko mjeseci neće promijeniti moj respekt i ljubav koju osjećam za klub.

Želim se zahvaliti svim suigračima koje sam imao svih ovih sezona - stvarno sam uživao u svakoj bitci s vama, a osvojili smo ih mnogo. Neću zaboraviti sve one pobjede i trofeje, rezultate naše kvalitete, naporan rad i momčadski duh.

Veliko hvala i stručnom stožeru koji je svoj posao odradio iza kulisa - trenerima, liječnicima, fizioterapeutima i svim ostalim osobama koje se brinu da igrač Juventusa radi u najboljim mogućim uvjetima i da bude uspješan.

Napokon, najveća hvala prekrasnim navijačima koji su pravi razlog zašto je klub tako velik i uspješan. Stvarno sam zahvalan na podršci koju ste mi pokazali od prvog dana. Da zaključim, uvijek sam davao sve od sebe za Bianconere. Želim vam sve najbolje! A što se mene tiče, vrijeme je za novo poglavlje. 

Zauvijek vaš Mario.

Sljedećih godinu i pol u nekom drugom dresu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

È impossibile riassumere quattro anni e mezzo in un semplice arrivederci, ma spero abbiate visto la mia passione per questo club e per questa squadra in ogni singola partita che ho giocato per la @juventus 🙏🏻 Un grande ringraziamento a Mr Allegri e a Mr Marotta per avermi voluto a Torino - è stato un privilegio giocare per la Juventus e gli ultimi mesi non cambieranno il rispetto e l'amore che provo per il club ⚪⚫🖤 ringrazio tutti i compagni che ho avuto in queste stagioni - ho davvero apprezzato ogni singola battaglia con voi 💪🏻 e abbiamo vinto la maggior parte di queste battaglie! 🏆😀 Non dimenticherò tutte le vittorie e i trofei, frutto della nostra qualità, del duro lavoro e dello spirito di squadra. Un grande grazie anche allo staff che lavora dietro le quinte - allenatori, staff medico, fisioterapisti e ogni altra persona che si preoccupa che i giocatori della Juventus siano nelle migliori condizioni per avere successo. Infine, il ringraziamento più grande per i meravigliosi tifosi che sono la vera ragione per cui il club e così grande e vincente - ho apprezzato davvero molto il sostegno che mi avete dimostrato fin dal primo giorno 🙏🏻 Concludendo, ho sempre cercato di dare il massimo per i Bianconeri 💯 vi auguro il meglio! E per me, è tempo di un nuovo capitolo... ✍🏻 Per sempre vostro, Mario 🌪❤

Objavu dijeli Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.