Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kad te stisne, nema ni makac: Hrabra borkinja uhvatila lopova

None Foto: YouTube 6

Patricia je šetala rodnim gradom na jugu Brazila kad je čula da netko viče: 'lopov, lopov!'. Kradljivac nije imao sreće. Patricia tri godine trenira jiu-jitsu. Držala ga je 15 minuta dok nije došla policija

Patricia Melo (26) junakinja je iz Brazila koja je uhvatila lopova i 15 minuta ga držala dok nije došla policija. Patricia je u gradu Caxias do Sul na jugu Brazila bila u šetnji kad je čula da netko viče: 'Lopov, lopov!'.

- Prvo sam ga samo držala, ali kad sam vidjela da bi mogao pobjeći, omotala sam noge oko njega i namjerno se spustila na tlo dok nije došla policija - rekla je hrabra Patricia, koja je to izvela pred očima uplašene majke. 

POGLEDAJTE VIDEO

Mama, ne brini

Baš u to vrijeme šetala je s mamom Rosane i psom. Kad je vidjela da čovjek bježi i da ga love zaštitari, uzela je psa, stavila ga majci u ruke i rekla da pričeka. Majka je bila u šoku, prestravljena za kćerin život. No Patricia ju je utješila.

- Majko, ne brini. Utrenirana sam za ovakve slučajeve.

Foto: YouTube

No majka se prestrašila da čovjek ne izvadi kakvo oružje.

- Da je imao oružje, izvadio bi ga prilikom pljačke - umirila je majku Patricia, koja je tek kasnije saznala da je lopov uzeo tek dvije kutije slatkiša i da su ga zato zaštitari naganjali.

Neki brazilski mediji prenijeli su kako se radi o drogerašu koji se često mota ispred dućana. Ovaj put nije imao sreće jer bio je u blizini Patricijina doma. Možda nije imao sreće jer će ga optužiti za krađu, ali barem je izbjegao batine.

Jer Patricia ne samo da je pomogla policiji, već je i spasila čovjeka batina. Prva stvar koju su zaštitari napravili kad su došli do njega, nakon što ga je ona uhvatila, je da su mu opalili šamarčinu.  

Foto: YouTube

- Odmah ga je opalio i pitao zašto je bježao. Kad sam vidjela da bi moglo biti svašta, preuzela sam stvari u svoje ruke - rekla je Patricia.

Doslovno. Jer zahvat koji je izvela zove se 'rear naked choke', zahvat gušenja koji se često koristi u mješovitim borilačkim vještinama.

Foto: YouTube

Komentari (32)
  • Wow zamisli..zadrzala beskucnika koji nema za jedt i sad je ona faca..

    7. 2. 2019,   20:20
  • Zene kao da sve vise zele bit kao muskarci, a muski obrnuto.. U zadnjih 10-tak god se strasno osjeti to, pogotovo kod zena.. Zele bit gradjene kao muski itd.

    7. 2. 2019,   20:34
  • Sutra kad naleti na neku budalu pa popusi metak onda ce se praviti pametna. Imala je srecu sto je ovaj jadnik bio neki gladan nema snage ni da se odupire.

    7. 2. 2019,   20:33