Obavijesti

Sport

Komentari 5

Kad ti ne ide: Chelsea je ostao bez igrača u nebitnoj utakmici

Kad ti ne ide: Chelsea je ostao bez igrača u nebitnoj utakmici
1

Jedan od najboljih igrača Chelseaja Ruben Loftus Cheek ozlijedio se na prijateljskoj utakmici protiv Bostona (3-0) i izostat će s terena oko godinu dana što je ogroman udarac za Bluese...

VIDEO

Premier liga je gotova, a do finala Europske lige je ostalo još desetak dana. Umjesto da date igračima koji dan odmora, ili iskoristite vrijeme za treninge, vi odvedete momčad na prijateljsku utakmicu u Boston i gle iznenađenja. Ozlijedi vam se jedan od najboljih igrača.

Pričamo o Chelseaju čije vodstvo je napravilo neviđenu glupost. Ruben Loftus Cheek (23) ozlijedio se na prijateljskoj utakmici protiv Bostona (3-0) čiji prihodi od ulaznica su otišli na borbu protiv diskriminacije. Prikupljeno je oko tri milijuna eura.

'Predivna večer u Bostonu, fantastična noć', pisalo je na službenoj Facebook stranici, no sigurno su mišljenje promijenili nakon što su saznali da će engleski reprezentativac izostati oko godinu dana s terena.

On je u igru ušao na poluvremenu, a izašao je nakon 20 minuta zbog rupture Ahilove tetive na umjetnom travnjaku na što su se igrači Chelseaja žalili prije utakmice. I sam Loftus Cheek bunio se zašto mora igrati, a na kraju se ozlijedio. Istina, bila je to utakmica u humanitarne svrhe i to je za svaku pohvalu. Ali pitanje je zašto su izveli najjači sastav i tako si možda ugrozili šanse da osvoje jedini trofej u sezoni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zašto je to toliki udarac za plavce? Zato što je Loftus Cheek jedan od najboljih igrača Chelseaja u posljednje vrijeme, a zahvaljujući sjajnim igrama ukrao je mjesto Mateu Kovačiću u prvoj postavi. Ove sezone odigrao je 24 utakmice i zabio šest golova, a većinu tih nastupa skupio je u drugom dijelu sezone. Pa čovjek je bio prekobrojan na pripremama, a sad je postao figura bez koje Chelsea ne moče.

Engleski reprezentativac i veznjak će obaviti operaciju, a oporavak bi trebao trajati oko godinu dana, što zavisi o samom igraču. Navijači Bluesa poludjeli su nakon ove vijesti poludjeli na klub jer su ostali bez trećeg važnog igrača desetak dana uoči važnog finala Europske lige, nakon Rudigera i Hudsona Odoija.

Finale se igra u dalekom Bakuu 29. svibnja. Dok se Chelsea zabavlja po Americi, igrači Arsenala marljivo treniraju u svom trening kampu u blizini Londona i pripremaju se za lov na trofej.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener