Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kad je drama, pozovite Olma: Kapetan Dani sredio Kazahstan

None Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL

Gosti su mogli izbjeći nemir u završnici da su zabili 57. minuti. Zanimljivo, i tada su imali kazneni udarac, ali nije opet pucao Olmo, već Alena. Promašio je

Aktualni europski prvaci do 21 godine, Španjolci, teško su osvojili prva tri boda u kvalifikacijama za sljedeću europsku smotru mladih.

S minimalnih 1-0 u Astani su pobijedili u dvije utakmice dosad stopostotni Kazahstan, a strijelac pobjedničkog gola bio je igrač koji im je u lipnju i donio naslov u Italiji protiv Njemačke, Dani Olmo. Najskuplji dinamovac opet je zasjao makar je zabio s bijele točke, no ono što je prethodilo tome, pokazalo je da oni milijuni koje Dinamo traži nisu pretjerani.

Alena promašio penal

Olmo, koji je igrao na poziciji lažne devetke i nosio kapetansku traku (!), driblingom je izborio kazneni udarac i nekoliko trenutaka sam ga realizirao. Bio mu je to četvrti gol za ovaj uzrast Furije čiji su igrači igrali s crnim florom na dresu u spomen preminule kćerkice Luisa Enriquea.

Gosti su mogli izbjeći nemir u završnici da su zabili 57. minuti. Zanimljivo, i tada su imali kazneni udarac, ali nije opet pucao Olmo, već Alena. Promašio je.

Nije koštalo Španjolsku koja će za četiri dana ugostiti Crnu Goru. U toj su skupini još Izrael, Sj. Makedonija i Farski Otoci. Ne bi trebalo biti problema za Španjolce na putu ka Mađarskoj i Sloveniji za dvije godine.

Komentari (27)
  • Dinamo ima kapetana mlade spanjolske rep. Kad je ijedan hrvatski klub imao tako kapetana neke druge poznatije rep

    6. 9. 2019,   17:48
  • Alena i Perez koji igraju u Barci i nerijetko su prva postava su za klasu lošiji igrači od Olma...

    6. 9. 2019,   17:45
  • Koga? Dani Olma? Moze, 60 mil i nosite ga.

    6. 9. 2019,   18:03