Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kaka: Cristiano Ronaldo je najbolji igrač na svijetu!

None Foto: AFP

On je doista nogometaš svjetske klase, ali za osvojiti Zlatnu loptu trebaju se poklopiti razni faktori, kaže Brazilac o Unitedovu Portugalcu

Ne čudi me da engleske momčadi tako dobro guraju, navikli su se na europski način igranja, a samo im je to nedostajalo. Lako bi se moglo dogoditi da dobijemo englesko finale. Mislim da će u njemu igrati Manchester United i Chelsea, svoje viđenje raspleta Lige prvaka dao je najbolji igrač Milana. Najboljim igračem na svijetu nedavno je u nekoliko izbora proglašen baš Kaka, ali on i na ovu temu ima vrlo zanimljiv stav.
- Cristiano Ronaldo u ovom je trenutku apsolutno najbolji nogometaš na svijetu! Doista je svjetska klasa, ali za osvojiti Zlatnu loptu potrebno je da se poslože i drugi faktori - kaže Kaka, pri čemu vjerojatno misli kako je u njegovu osvajanju Zlatne lopte veliku ulogu odigrala činjenica da je odveo Milan na krov Europe.
No Ronaldo nije i jedini nogometaš kojem se skromni Kaka divi. Kako kaže, volio bi u Milanu zaigrati s još dvojicom igrača.
- Šteta što je Leo Messi još uvijek ozlijeđen, jako mi se sviđa njegov nogomet. Jednako tako, mislim da je Fernando Torres fantastičan igrač - dodao je 25-godišnji Brazilac.
U razgovoru za Sky Sport Italia Kaka je nedvosmisleno dao do znanja da je siguran da će Milan uspjeti uloviti četvrto mjesto u prvenstvu i Ligu prvaka iduće sezone. Šest utakmica prije kraja Fiorentina im bježi četiri boda.

Komentari (10)
  • Kaka i C. Ronaldo = najslađi slatkiši na stadionima!

    11. 4. 2008,   15:12
  • gunnerice daj priznaj više da je R

    13. 4. 2008,   12:10
  • ma kaka je legenda

    11. 4. 2008,   23:01