Obavijesti

Sport

Komentari 68

Kakav će to biti šou, Hulk na Hulka! 'Otkinut ću ti glavu...'

Kakav će to biti šou, Hulk na Hulka! 'Otkinut ću ti glavu...'
1

Cilj mi je udebljati se do 120 kila, a ti moraš smršaviti do te kilaže. E tek ćemo se tad onda boriti. Otkinuti ću ti glavu - pozvao je brazilski Hulk iranskog Hulka na borbu i poslao mu žestoku poruku...

VIDEO

Iranski Hulk Sejad Garibi već mjesecima marljivo traži čovjeka protiv kojeg će debitirati u ringu, a uskoro bi se mogao boriti protiv imenjaka iz Brazila.

Iranac se želi okušati u borilačkim sportovima već duže vrijeme, poljska organizacija KSW imala je u planu organizirati meč između njega i engleske zvijeri Martyna Forda. Poteškoće u pregovorima i taj posao je propao. No, čini se da je Garibi ubrzo pronašao zamjenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romario Dos Santos Alves (@romariohulkbrasileirooficial) on

Brazilski Hulk Romario dos Santos Alves izazvao je Iranca na borbu. Bit će to prava borba između boraca koji nose ime po superjunaku, a onaj to pobijedi, tko zna, možda i bude glumio u istoimenom filmu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Cilj mi je udebljati se do 120 kila, a ti moraš smršaviti do te kilaže. E tek ćemo se tad onda boriti. Otkinuti ću ti glavu - pozvao je Brazilac Iranca i poslao mu žestoku poruku. 

Brazilski Hulk je vlasnik najvećeg bicepsa na svijetu, a širok je čak 63 centimetra. Bit će to pravi dvoboj teškaša, mrcina, koji će sigurno privući brojne sponzore.

Garibi se u mladosti bavio hrvanjem koji mu je pomogao da izgradi svoje tijelo, a sad je i on odlučio mlatiti se u ringu. Itekako se izgradio, teži čak 170 kilograma. Kad bi se obojica još obojili u zelenu boju, e to bi tek bio pravi šou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(عکس ۱۴ روز قبل )

A post shared by iranian hulk 🇮🇷 (@sajadgharibiofficial) on

No, pravo je pitanje kako će ring izdržati od ove dvije mrcine. Morali bi postaviti neki od čeličnih instrukcija, ili inače jao onome tko bude blizu ringa. Ali, pitanje je hoće li doći do borbe. Iranac teži nevjerojatna 170 kilograma, a Brazilčev uvjet je da to spusti do 120. E, pa to je bome teško ostvarivo. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu