Obavijesti

Sport

Komentari 21

Kakav majstor: Iranac propalim saltom nasmijao cijeli stadion

Kakav majstor: Iranac propalim saltom nasmijao cijeli stadion
1

Iran i Španjolska u srijedu su odmjerili snage u utakmici drugog kola Svjetskog prvenstva, a "furija" je slavila 1-0. Ipak, najbolji trenutak te utakmice dogodio se pred sam kraj kada je Iranac pokušao baciti aut...

VIDEO

U srijedu je odigrana utakmica između Španjolske i Irana u Kazanu, a "furija" se pokazala kao bolja reprezentacija te upisala vrlo važnu pobjedu minimalnim rezultatom (1-0). 

Napadač Atletico Madrida Diego Costa bio je strijelac jedinog gola na utakmici, no ta utakmica će ipak ostati ubilježena po nečem drugom.

Naime, u posljednjim minutama utakmice, duboko u sudačkoj nadoknadi, glavni sudac je za Iran dosudio aut, a loptu je uzeo Milad Mohammadi s namjerom da je vrati natrag u igru.

A onda je uslijedio pravi show. On je najprije poljubio loptu za sreću, a potom probao atraktivno baciti loptu na teren. Napravio je Mohammadi salto, ali to nije ispalo onako kako je on planirao te se morao vratiti na popravni pokušaj vraćanja lopte u igru, a to je onda napravio na "klasičan" način. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Salto prilikom izvođenja auta igrači rade kako bi mogli što dalje baciti loptu, a nogometni ljubitelji su na razne načine komentirali pokušaj Iranca da napravi salto i vrati loptu u igru.

- Moj čovjek je probao napraviti salto i vratiti loptu natrag u igru u zadnjim sekundama utakmice sa Španjolskom - prava legenda - napisao je jedan navijač na Twitteru.

- Zamislite da vaša reprezentacija ima posljednju priliku na utakmici da izvuče bod sa Španjolcima, a vaš bek pokušava napraviti salto da vrati loptu u igru.

- Ako ste propustili pogledati pokušaj Iranca da napravi salto i izvede aut, onda ste propustili najbolji trenutak Svjetskog prvenstva do sada.

Sada napokon i ti možeš nositi majicice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 
Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske