Obavijesti

Sport

Komentari 22

Kakav majstor! Kramarić zabio fantastičan gol iz slobodnjaka

Kakav majstor! Kramarić zabio fantastičan gol iz slobodnjaka
2

Hoffenheim je u posljednjem kolu Bundeslige izgubio od Mainza 4-2 i tako su ostali bez Europe za sljedeću sezonu. Andrej Kramarić zabio je sjajan gol za 2-0, ali njegova momačd je sve prosula...

VIDEO

Kako samo igra Andrej Kramarić, uvjerili smo se kroz cijelu sezonu. Hrvatski reprezentativac postao je najbolji strijelac Hoffenheima u povijesti, ali on jednostavno ne staje! Sjajni Andrej zabio je za vodstvo od 2-0 u zadnjem kolu Bundeslige protiv Mainza i to na kakav način. Dok su se Bayern i Borussia borili za naslov, Andrej se potrudio da i on bude priča dana u Njemačkoj.

No na kraju je Hoffenheim sve prosuo, izgubio 4-2 i ostao bez Europske lige. Dogodio se neobjašnjivi pad u igri u drugom poluvremenu, Mainz se nije borio za ništa, ali nemoćni Krama gledao je kako trpaju golove u njegovu mrežu i ostavljaju njegovu momčad bez Europe.

Njegova momčad dobila je slobodni udarac na otprilike 20 metara od gola i Krama je loptu uzeo u ruke u 34. minuti. Pogledao je golmana u oči, odmjerio i fantastično pogodio! Lopta je otišla u desnu golmanovu stranu uz samu stativu i to je bilo neobranjivo. Golman Zentner samo je ispratio loptu pogledom i uživao u majstoriji koju nam je ponudio sjajni Krama. 

Ovo mu je bio 17. gol u Bundesligi uz četiri asistencije i završio je na diobi trećeg mjesta najboljih strijelaca, pet golova iza sjajnog Roberta Lewandowskog.

Ljestvica strijelaca:

  • 22 - Lewandowski (Bayern Munchen)
  • 18 - Paco Alcacer (Borussia Dortmund) 
  • 17 - Havertz (Bayer Leverkusen) , Jović (Eintracht Frankfurt), KRAMARIĆ (Hoffenheim), Reus (Borussia Dortmund), Weghorst (Wolfsburg)
  • 16 - Belfodil (Hoffenheim), Werner (Leipzig)
  • 15 - Haller (Eintracht Frankfurt), Poulsen (Leipzig)
  • 14 - Mateta (Mainz 05), Volland (Bayer Leverkusen)
  • 12 -  Plea (Borussia Mönchengladbach), Sancho (Borussia Dortmund)...

I Brekalo zabio

Da Krama ne bude jedini hrvatski strijelac, pobrinuo se Josip Brekalo koji je zabio gol u visokoj pobjedi Wolfsburga od 8-1 nad Augsburgom. Hrvatski reprezentativac je u igru ušao u 69. minuti, a u 85. je zabio za 7-1. Lijepu akciju odigrali su njegovi suigrači na desnoj strani, loptu mu je dodao Weghorst i on je laganim dodirom prebacio golmana gostiju i zabio za veliku pobjedu. Nakon njega je Wolfsburg povećao i na 8-1.

Nakon jako loše prošle sezone Wolfsburg se skroz podignuo ove godine i uspjeli su izboriti nastup u Europskoj ligi sljedeće sezone..

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu