Obavijesti

Sport

Komentari 22

Kakav projektil! Pjanić odapeo iz poluvoleja, zasjenio gol CR-a

Kakav projektil! Pjanić odapeo iz poluvoleja, zasjenio gol CR-a
1

Juventus je u Torinu dobio SPAL s 2-0, a za pobjedu su zabili Miralem Pjanić i Cristiano Ronaldo. Mario Mandžukić niti ovoga puta nije konkurirao za sastav, a kod gostiju na klupi je ostao Karlo Letica

VIDEO

Miralem Pjanić izveo je pravu majstoriju i drugu utakmicu zaredom! Nakon što je zabio krasan gol prije četiri dana Brescii, u subotu je još jednom oduševio navijače.

Pokretanje videa...

01:39

Juventus je u Torinu dobio SPAL s 2-0, a Pjanke je bombetinu iz poluvoleja zakucao u mrežu u posljednjim trenucima prvog dijela. Golman SPAL-a boksao je jednu loptu, ona se odbila do Khedire koji je prebacuje prema sredini gdje natrčava Pjanić. Bilo je dovoljno da se lopta dva puta odbije od travnjak i sjedne savršeno na udarac reprezentativcu BiH, a on ju s 20 metara zakuca u mrežu.

Pobjedu Juventusa potvrdio je Cristiano Ronaldo golom glavom u 78. minuti nakon Dybalinog prodora po lijevom krilu. Pobjeda torinske momčadi mogla je biti i uvjerljivija, no Etrit Berisha je sakupio osam obrana, pri čemu je 'skinuo' i tri zicera domaćim igračima.

Mario Mandžukić niti ovoga puta nije konkurirao za sastav talijanskog prvaka, a kod gostiju na klupi je ostao Karlo Letica.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

Utakmicu će posebno pamtiti legendarni Gigi Buffon koji je postao talijanski igrač s najviše odigranih utakmica u povijesti. Ovo mu je bila 903 utakmica, a sakupio ih je u Parmi i u Juventusu. Iza njega je sada na drugom mjestu ostao Paolo Maldini.

Nogometaši Intera, pak, nastavljaju nizati pobjede u talijanskom prvenstvu. U susretu šestog kola Inter je na gostovanju pobijedio Sampdoriju s 3-1 upisavši i šestu pobjedu.

"Nerazzurri" su stigli do novih bodova premda su od 46. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen Alexis Sanchez. Poveli su u 20. minuti golom Stefana Sensija, a na 2-0 je povisio Sanchez samo dvije minute kasnije. Međutim, čileanski napadač je na otvaranju drugog dijela dobio drugi žuti zbog simuliranja.

Domaćin je uspio smanjiti preko Jakuba Jankta u 55. minuti, međutim šest minuta kasnije gosti su zabili i treći pogodak. Marcelo Brozović je sjajno proigrao Roberta Gagliardinija koji je pucao iz prve, Emil Audero je obranio njegov udarac, no Gagliardini je pospremio odbijanac za 3-1. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u