Obavijesti

Sport

Komentari 14

Kakav šok! Cindrić se teško ozlijedio, čeka ga duga pauza

Kakav šok! Cindrić se teško ozlijedio, čeka ga duga pauza
1

Došao sam pogledati sve igrače Zagreba i Nexea. Nažalost, loše vijesti došle su nam iz Poljske. Luka Cindrić se ozlijedio i opet ga čeka duga pauza, rekao je Vori, a riječ je o ozljedi bedrenog mišića...

VIDEO

Luka Cindrić igrao je fantastično u Kielceu, ozljeda na Svjetskom prvenstvu bila je iza njega i s veseljem je očekivao povratak u reprezentaciju i utakmicu protiv Srbije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, no onda novi šok! Luka Cindrić opet se ozlijedio i neće ga duže vrijeme biti na terenima, javlja RTL.

- Došao sam pogledati sve igrače Zagreba i Nexea. Nažalost, loše vijesti došle su nam iz Poljske. Luka Cindrić se ozlijedio i, po informacijama koje imamo, opet ga čeka duga pauza. Želim mu što brži oporavak jer mislim da su nam ove dvije utakmice protiv Srbije ključne. Očekuje nas težak tjedan. U Beogradu nas očekuje paklena atmosfera - rekao je Igor Vori za RTL. Bivši hrvatski reprezentativac, a danas direktor reprezentacije je u Brest stigao kako bi pogledao hrvatske igrače uoči Srbije.

Nadali smo se da ćemo utakmicu u punoj beogradskoj areni dočekati u kompletnom sastavu, ali ozljeda Cindrića opet je poremetila sve. Luka je ozlijedio bedreni mišić i izašao je na poluvremenu utakmice protiv Motor Zaporožja u Ligi prvaka, a do tog trenutka je pokazao da je jedan od najboljih na svijetu, zabio je tri gola i četiri puta asistirao. Čini se da mu je to bila posljednja utakmica ove sezone, te ga, prema riječima Igora Vorija, očekuje duga puza.

Cindrić je u velikoj tuzi promatrao poraz Hrvatske od Brazila na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj jer nije mogao pomoći, ozlijedio je aduktor i samo dan poslije je napustio kamp i otišao za Hrvatsku. Zbog ozljede je izostao mjesec dana, ali ovaj put je ozljeda puno teža. Jako će nedostajati Hrvatskoj, to se već vidjelo i u Njemačkoj, no Červar će i ovaj puta morati bez njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatska je prvenstvo završila na petom mjestu, a Vori je zadovoljan viđenim. 

- Odigrali smo jako dobro prvenstvo, ali došla je ta jedna loša utakmica. Dobra vijest je da se vratio Mamić, dobili smo još jednog šutera, ali kad smo se ponadali da ćemo biti kompletni, onda se dogodilo ovo s Cindrićem. Igrači su dosta izmoreni jer stalno putuju i jako je važno da dobijemo te dvije utakmice.

Utakmica protiv Srbije igra se 11. travnja u 18 sati u Beogradu, a samo tri dana kasnije momčadi će snage odmjeriti u Splitu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka