Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kakin rođak dolazi na Poljud: Iz Fluminensea stiže Higor...

None Foto: blogdoreginaldo.blogspot.com 3

Treneru Hajduka Miši Krstičeviću svidjela su se dvojica igrača Fluminensea Higor i Matheus Carvalho, za koje se čeka da se priključe pripremama 'bijelih' u siječnju

Nedavno dogovorena suradnja između Hajduka i Fluminensea donosi prvi rezultate. Sportski direktor 'bijelih' Miši Krstičeviću donio je DVD-e iz Brazila, a treneru su se posebno svidjela dvojica igrača - Higor i Matheus Carvalho.

Dvojac dolazi na probu na Poljud, a ono što ih ne zadržava previše da ostanu kod brazilskog prvaka je što se obojica nisu previše naigrali za prvu momčad. Točnije Higor Rodrigues Leite (19) odigrao je 7 utakmica za Fluminense, ali ono čime privlači pažnju jest činjenica da mu je proslavljeni Kaka bliski rođak! Igrao je za U-20 momčad Fluminensea, za koji je zabio 13 golova u 24 utakmice, a igrao je i za U-20 Brazila.

Iako daleko od umijeća prvog rođaka njegova oca Higor je privlačan Hajduku kao i Matheus Carvalho. Ovaj 20-godišnjak odigrao je tek utakmicu više od Higora, a dogovor o dolasku oba igrača očekuje se do početka priprema u siječnju.

Komentari (52)
  • Svaka cast momcima iz brazila, ali vise bi volio da igraju momci iz hajdukove skole zato sto momci jedva cekaju da zaigraju za klub koji vole ( to smo mogli vidjeti od radosevica,andrijasevica,milovica...) , a momci iz brazila sigurno ne znaju sve o hajduku i necu reci sigurno, ali mislim da ce se zavuci u prvu kafanu i udriti po zestici hehe :)

    18. 12. 2012,   10:14
  • glavna stvar da je Kaka rođak!??? I panju Dodo-u je Eduardo rođak pa je teški promašaj!

    18. 12. 2012,   10:14
  • mislim da će hajduk u slučaju potpisivanja nekog od igrača iz brazila samo narušiti ovo što je do sad napravio..kao prvo, ti igrači bi imali oko 5000 dolara mjesečno, koliko sam upućem, što je sigurno više nego što imaju domaći igrači..a drugo, ti igrači bi samo zauzeli mjesto domaćim igračima, koji su se pokazali boljima od kojekakvih skupo plaćenih diletanata..

    18. 12. 2012,   10:13