Obavijesti

Sport

Komentari 33

Kako bez Hajrovića i Ademija na Benficu? Postoje 4 opcije...

Kako bez Hajrovića i Ademija na Benficu? Postoje 4 opcije...
1

Ademi je izgubljen za obje utakmice, Hajrović se možda oporavi za uzvrat. Na mjestu Ademija vjerojatno će mladi Ivan Šunjić, a za Hajrovićevo mjesto postoji nekoliko kandidata

VIDEO

Dinamo će u dvije povijesne utakmice protiv Benfice za četvrtfinale Europske lige biti bez jednog od najbitnijih igrača, kapetana Arijana Ademija, koji mora na operaciju trbušnog zida i to će, bez ikakve sumnje, biti veliki udarac za plave.

Žao mi je što je tako ispalo, ali to je valjda sudbina. Mislim da ne bi bilo fer i korektno prema suigračima, Dinamu i našim navijačima da istrčim u utakmici u kojoj ne mogu dati sto posto od sebe samo zato što sam kapetan. Vjerujem da dečki mogu riješiti Benficu i bez mene i da ću im pomoći u četvrtfinalu - rekao je Arijan Ademi.

Kako onda protiv Benfice? Možda ovako

Dobra vijest je što Nenad Bjelica na toj poziciji ima mladog Ivana Šunjića, koji je svaki put kad bi dobio šansu, odigrao fantastično. Nema razloga da tako ne bude 7. ožujka na Maksimiru i sedam dana kasnije u Portugalu. Problem je što bi Dinamo u prvoj utakmici mogao biti i bez supervažnog Izeta Hajrovića, koji ima upalu tetive.

Pokretanje videa...

00:22

Nije Dinamo imao Hajrovića u prvoj utakmici u Plzenu i tu se dobro vidjelo koliko on fali plavoj momčadi. Hajro je Dinamov najbolji strijelac i najbolji asistent u europskim utakmicama ove sezone i njegovo bi neigranje bio drugi veliki udarac za Dinamo.

I dok za Ademijevu poziciju Bjelica ne mora previše razmišljati, Šunjićevo ime nameće se nekako prirodno, za desno krilo je nekoliko kandidata, a moguće su čak i rošade.

Opcija 1

Damian Kadzior - Sjajan kad god mu Bjelica da šansu, u Europi još nije startao u prvih 11, ali razlog tome je Izet Hajrović koji je bio nezamjenjiv na tom desnom krilu. Poljak ima sjajnu ljevicu, a mogao bi biti i iznenađenje za Portugalce koji su se vjerojatno već pripremili na Hajrovića na tom krilu.

Opcija 2

Mislav Oršić - Dosad je bio na lijevom krilu, ali lako bi se mogao prebaciti desno. U tom slučaju Dani Olmo bi iz sredine otišao na lijevo krilo, a na mjestu Olma igrao bi Nikola Moro. Ta bi formacija bila nešto opreznija jer Moro nije tako ofenzivan kao Olmo. Vidjet ćemo što će iskombinirati Bjelica.

Opcija 3

Mario Šitum - Igrao je na mjestu Izeta Hajrovića u Plzenu i nije to bilo loše. Teško je zamijeniti Hajrovića, ali Šitum bi mogao biti jedno od rješenja Nenada Bjelice. 

Opcija 4

Iyayi Atiemwen - Igrao je u Plzenu, ali vidi se da mu treba još utakmica u dresu Dinama. Brz je i neugodan, ali pitanje je hoće li Bjelica riskirati s igračem koji je tek nedavno došao u momčad. 

Za koju ste vi opciju?

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu