Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kako da pomognemo Zagrebu kad su se go*na uvalila u klub'

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL 10

Žalosno je da ne možemo pomoći KK Zagrebu. Je*iga, kad ti se go*na uvale u klub (čitaj život) zbog novaca, a sposobne i ljude sa znanjem potjeraju u kut, napisao je na Facebooku Mario Hezonja

Mario Hezonja (23) u KK Zagreb stigao je kao 15-godišnjak. Suigrač mu je bio Dario Šarić i 'mravi' su imali dva najtalentiranija igrača Europe tog godišta. Uz njih je bio i Dominik Mavra, koji danas igra u Litvi za Lietkabelis. Strašna je to bila generacija.

Prije sedam godina Zagreb je bio prvak Hrvatske, a sad tone prema dnu.

Prije nešto manje od mjesec dana klub je objavio da je odustao od nastupa u drugoj ligi i praktički je postao amaterski klub. Kad je počeo financijski krah, Hezonja je otišao u Barcelonu, a Šarić u Cibonu. Obojica su NBA igrači, a Zagreb je na pragu gašenja. Hezonja je na Facebooku oštro kritizirao situaciju kluba u kojem je napravio prve seniorske korake. Stavio je fotografiju na kojoj su on, Šarić i Mavra.

- Sva trojica bi ostali, i još dosta njih koji su odlični bili kako za nas mlade tako i za klub općenito. A o mlađim generacijama da i ne govorim. Žalosno da i ne možemo pomoći, je*iga kad ti se govna uvale u klub (čitaj život) zbog novaca, a sposobne i ljude sa znanjem potjeraju u kut, šteta isto što Pepsi nije bio tada u klubu, baš bih volio vidit da njemu netko dođe filozofirati. Pozdrav od tvog Divljaka najdražeg, mravi sa razlogom, bit će nas opet! - napisao je na Facebooku.

Sva trojica bi ostali,i još dosta njih koji su odlični bili kako za nas mlade tako i za klub općenito. A o mlađim...

Objavljuje Mario HezonjaSrijeda, 12. rujna 2018.
Komentari (23)
  • Cibona, Kk Zagreb, nk Zagreb.. Koje zagrebacke institucije

    13. 9. 2018,   11:13
  • Jel to onaj koji neće igrat za repku? A i ostao bi u Zagrebu?

    13. 9. 2018,   11:09
  • Nevezano za temu oko kluba iz trnskog, ovaj hezonja je izgleda neki teški čudak jer ne prati se na instagramu s nikim od ovih koji bi mu trebali biti prijatelji poput šarića, bogdanovića i ostalih naših nba igrača, niti ih ikada spominje ili da ga se može vidjet u društvu s nekime od tih naših dečkiju, pa se čini da se baš ne mirišu međusobno. Pogotovo bi bilo za očekivat da se prati i da je veliki prijatelj sa šarićem jer su zajedno igrali u trnskom, ali bit će da tu nešto jako smrdi među njima?

    13. 9. 2018,   11:05