Obavijesti

Sport

Komentari 20

Kako je nastao Ronaldov 'siuu': Nisam htio izletjeti s travnjaka

Kako je nastao Ronaldov 'siuu': Nisam htio izletjeti s travnjaka
8

Dao sam gol, zaletio se slaviti pred tribinu s našim navijačima pa da ne istrčim s travnjaka skočio u zrak, napravio piruetu, zaurlao 'Siii!' i... Tako je ostalo do danas, kaže Cristiano Ronaldo

VIDEO

Cristiano Ronaldo (34) među najpoznatijim je osobama na planeti. Fantastični portugalski atleta jedan je od simbola sporta i nogometa.

Pokretanje videa...

00:36

Zauvijek će ostati među najvećim simbolima i portugalske repke i Man Uniteda i Reala i Juventusa, a kako je sam po sebi odavno postao sportska ikona isto postaju i njegovi potezi i - proslave golova.

A golova je dosad, u 823 službene utakmice (od 2002. do danas) zabio - 613. U madridskome Realu bio je od 2009.-2018. i tamo je rođena, pa odonda stotine puta viđena cijelom svijetu poznata proslava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
FOOTBALL : Juventus Vs Frosinone - Calcio - 24eme Journee - 15/02/2019

Sam Portugalac objašnjava:

- Svjestan sam da su i moje proslave golova postale svjetski poznate i ljudi me često pitaju čija je ideja bila ta pirueta pa urlik sreće 'Siii!', ali nije bila ideja nego se, kao sve najbolje stvari, dogodilo čisto spontano - priča Ronaldo za DAZN u intervjuu koji će biti objavljen 26. prosinca.

- Španjolci kad zabiju gol i(li) pobijede viču 'Siii!'. Tako da sam i ja to pokupio. Igrali smo pripremnu utakmicu sa Chelseajem u Los Angelesu. Dao sam gol, zaletio se slaviti pred tribinu s našim navijačima pa da ne istrčim s travnjaka skočio u zrak, napravio piruetu, zaurlao 'Siii!' i ostalo je tako do danas - kaže Cristiano koji je u utorak u Genovi zabio jedan od svojih 'vanzemaljskih' golova...

Pucao je glavom s visine od 256 centimetara!

- Jesam li stvarno to uspio? Nisam znao. Bio je to dobar gol, ali najvažnije mi je što je donio pobjedu. Igrali smo protiv opasnog suparnika - rekao je Ronaldo.

Kada je 2014. osvojio Zlatnu loptu Portugalac je svoj španjolski urlik sreće razlio u mikrofon na pozornici. Trener Ancelotti umirao je od smijeha, Fifin prevoditelj ostao zbunjen i bez teksta, a Ronaldo poslije odgovorio:

- Tako sve naše puste pobjede i golove slavimo mi u Realu.

Nastavio je na isti način slaviti u dresu reprezentacije Portugala te, od pretprošlog ljeta, i u dresu Juventusa.

Može vam biti drag ili mrzak, možete biti 'team Messi' ili 'team Cristiano', možete misliti da je narcis ili vam je važnija njegova empatičnost, ali jedno mu nitko ne može osporiti:

Cristiano Ronaldo odavno je, debelo usred aktivne igračke karijere, postao i zauvijek će ostati: jedan od najvećih strijelaca i igrača u povijesti nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska