Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako je pao Heredia: Bomba u facu i nije znao kako se zove...

None Foto: RTL/screenshot

Nije Mariju Herediji pomoglo ni oko 15.000 domaćih navijača ni 15 kilograma više u odnosu na Filipa Hrgovića. Sjajnom serijom u 3. rundi nokautirao je Meksikanca u Hermosillu

Taktički je fenomenalno Filip Hrgović (27) došao do devete pobjede u devetom profesionalnom boksačkom meču. Polako je dizao ritam protiv Marija Heredije (26), 15 kilograma težeg protivnika, i riješio ga tehničkim nokautom u 43. sekundi treće runde u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu.

NOKAUT I SLAVLJE HRVATA Hrga srušio debeljucu Herediju i nastavio besprijekornu seriju!

Nakon jednog promašenog pokušaja Meksikanca Filip je shvatio da ima povoljnu poziciju da ga sruši. Jedan dobar desni direkt bacio je Herediju u konopce. Nakon malo skakutanja i pokušaja da dođe do daha, Filip je čekao da se opet malo otvori i sijevnula je bomba.

Još jedan desni direkt totalno je izbacio Herediju iz ravnoteže, nakon čega je Hrgović potegao laganiji lijevi kroše. Nije bilo potrebe za daljnjom serijom, Meksikanac je zateturao i završio na podu u samom kutu ringa dvorane Centro de usos multiples u Hermosillu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Krenuo je sudac brojati Herediji, ali je nakon tri, četiri sekunde vidio da nema smisla jer je "Chabelo" bio previše uzdrman. Nije imao izbora nego prekinuti meč i dodijeliti pobjedu hrvatskom teškašu tehničkim nokautom.

Bio je to sedmi Hrgovićev nokaut u devet mečeva. Padali su Brazilac Raphael Zumbano Love, Čeh Pavel Šour, Britanac Tom Little, Meksikanac Filiberto Tovar i Amerikanci Amir Mansour i Gregory Corbin. Sudačku odluku dočekali su samo Irac Sean Turner i Amerikanac Kevin Johnson, ali i scenu kako sudac diže ruke našem boksaču kao pobjedniku.

HRGA: SREDIO GA DESNICOM 'Borit ću se na revanšu Joshue i Ruiza. Eddie, daj mi najjačeg!'

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (70)
  • Neka je pobjedio drago mi je ipak je naš,ali toliko je lik antipatičan da je to čudo jedno a nebi reako ni da je bas nesto inteligentan.

    25. 8. 2019,   06:17
  • Najsmješniji su mi likovi koji se danas logiraju sa novim nickom i slave Hrgu kao novog svjetskog prvaka , kao upravo je deklasirao polupijanog meksikanca od 125 kg ali pazi ovo navodno je El Animal toliko superioran u ringu da svi pored njega izgledaju smiješno ?? Nisam jalan niti zavidan ali cijela ova priča sa Hrgom i njegovih 9 profesionalnih borbi mi izgleda nalik na cirkus . Amateri koji jedva čekaju da legnu i uzmu stotinjak dolara za 2 maksimalno 3 runde lakšeg sparinga ... Filipe što će biti kad dobiješ protivnika svojih tjelesnih predispozicija koji znaju primati udarce , znaju eskivirati a još bolje znaju i udarati !!

    25. 8. 2019,   07:39
  • mene više brine hoće li predjednik SNV pupovac i u ovome vidjeti nešto protiv manjine u Hrvatskoj

    25. 8. 2019,   06:19