Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako 'maknuti' rivala: Ronaldo nikad nije glasovao za Messija

None Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL

Cristiano Ronaldo od 2010. godine niti jednom nije glasovao za Lionela Messija u izborima Ballon d'Or i The Best! S druge strane, Messi je njega u svoje izbore uvrstio tek posljednje dvije godine

Nema sumnje da me je Messi učinio boljim igračem, ali i obrnuto. Imamo odličnu profesionalnu vezu jer dijelimo iste trenutke 15 godina. Nismo večerali skupa, ali ne vidim razloga zašto ne bismo mogli u budućnosti, rekao je prije mjesec dana Cristiano Ronaldo, iznenadio mnoge svojom izjavom, ali i dao svima do znanja da cijeni veliko rivalstvo koje ima s Lionelom Messijem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Da je svjestan da su Messi i on vjerojatno najbolji igrači u povijesti sporta. Ako ne najbolji, onda su u samom vrhu. A pitanje je bi li bili tamo da nisu jedan drugoga gurali. Dominiraju nogometnim terenima više od desetljeća, izmjenjuju se na podijima kada se dodjeljuju nagrade za najbolje, Zlatne lopte, različita priznanja, liste strijelaca...

U ponedjeljak je Messi bio taj koji se ponovno popeo na podij. Pomalo i iznenađujuće, jer je Virgil van Dijk imao fantastičnu sezonu s Liverpoolom. Ronaldo je ostao treći u Fifinom izboru The Best. Ubrzo nakon završetka ceremonije i još jednog Messijevog proglašenja najboljim, objavljeni su i glasovi svih izbornika i kapetana. Vidjeli smo tako da je Messi na drugo mjestu u svom izboru stavio Ronalda, odmah iza Sadio Manea kojeg je smatrao najboljim pojedincem prošle sezone. S druge strane, Ronaldo niti jedan svoj glas nije dao Messiju.

FIFA Best Awards - La Scala Theatre - Milan KAKO SU GLASOVALI Luka bez glasa, Van Dijk birao Messija, a Leo njega zaboravio

Ponovno.

Jer pogled na glasove iz prethodnih godina otkriva da Portugalac od 2010. godine niti jednom nije glasovao za Argentinca! S druge strane, Messi je njega u svoje izbore uvrstio tek posljednje dvije godine.

Ovako su Messi i Ronaldo glasovali u posljednjih deset izbora, najprije za Ballon d'Or, a potom za nagradu The Best.

Cristiano Ronaldo has NEVER voted for Leo Messi 😳

Objavljuje ESPN FCUtorak, 24. rujna 2019.
Komentari (42)
  • Messi je prošle godine dao Modriću najveći broj bodova. Ne treba Modriću veće priznanje od toga ;)

    24. 9. 2019,   19:32
  • Sramotno od Ronalda,nema postovanja prema najboljem igracu svijeta,uplasio se za svoju poziciju,da ce mu pofaliti taj jedan glas..Messi gospodin! Dvaput ga posteno zaokruzio..Bolji covjek definitivno.

    24. 9. 2019,   18:58
  • To su dva potpuno druga tipa igraca i karaktera. Vidio sam puno svijetskih velikana , ali sto Messi moze i radi na terenu to ni jedan nijemogao niti moze. Mislim da se takvi nije jos rodio niti ce se rodit.

    24. 9. 2019,   19:59