Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako na Euro: 'Stati u red' za ulaznice na stranicama Uefe

None Foto: Craig Mercer/Press Association/PIXSELL

Hrvatska će na Euru 2020. igrati u skupini sa Engleskom, Češkom i pobjednikom skupine C Lige nacija. Za kupnju ulaznica prvo se potrebno prijaviti na stranicama Uefe od 4. do 18. prosinca

Vojska 'kockica' okupirat će London i Glasgow početkom ljeta sljedeće godine, a kako bi Modrića i ekipu mogli gledati s Wembleyja ili Hampden parka morat će 'stati u red', odnosno prijaviti se za mogućnost kupnje ulaznica na stranicama Uefe. Ta će mogućnost biti otvorena od 4. do 18. prosinca.

Foto: Press Association/PIXSELL

Na mrežnim stranicama Uefe potrebno je ispuniti obrazac za prijavu (ime i prezime, adresa stanovanja, državljanstvo, broj mobitela, broj osobne iskaznice ili putovnice, momčad koju bi željeli gledati) nakon čega će krovna europska nogometna organizacija imati vašu prijavu u sustavu kako bi vas mogla obavijestiti kad ulaznice krenu u prodaju. 

Interes će sigurno biti velik pa će po redoslijedu prijave zainteresirani imati priliku za kupnju onog broja ulaznica koliko Uefa dopusti za 'gostujuće navijače' jer je Hrvatska u skupini sa jednim od domaćina Eura, odnosno Engleskom, dok su preostale dvije momčadi u skupini Češka te pobjednika turnira Lige nacija (Škotska, Srbija, Norveška ili Izrael) . Prednost će pri kupnji također imati oni koji su već u više navrata kupovali ulaznice preko mrežnih stranica Uefe kao i članovi udruga navijača reprezentacija.

PREDSTAVLJAMO STADIONE Vatreni u Londonu i Glasgowu, ulaznice od 50 do čak 185 eura

Cijene ulaznica za grupnu fazu natjecanja su:

 • 3. kategorija: 50 eura
 • 2. kategorija: 125 eura
 • 1. kategorija: 185 eura

Kako Engleska igra sve utakmice na Wembleyju, Hrvatska će dvije utakmice odigrati u Glasgowu, a spomenutu protiv Engleza u Londonu.

Što se tiče smještaja, ako vam ne smeta da spavate primjerice u sobi sa drugih 14 osoba, moći ćete prenoćiti u Londonu za dvjestotinjak kuna, a želite li svoj komfor za to ćete morati izdvojiti puno više. Također, rezervirate li aviokartu sada, za povratnu kartu možete pronaći povoljne ponude od otprilike 200 eura.

Foto: Press Association/PIXSELL

Kada i gdje igra Hrvatska na Euru 2020.

Brzo nakon ždrijeba u Bukureštu gdje su se saznale skupine i gradovi odigravanja završnog turnira Europskog prvenstva, stvorena je i službena satnica. Nama najzanimljivija, ona skupine D izgleda ovako:

1. krug:

Engleska - Hrvatska (Wembley) // 14. lipnja 2020. u 15 sati

Pobjednik Lige nacija - Češka (Hampden Park) // 15. lipnja 2020. u 15 sati

2. krug:

Hrvatska - Češka (Hampden Park) // 19. lipnja 2020. u 18 sati

Engleska - Pobjednik Lige nacija (Wembley) // 19. lipnja 2020. u 21 sat

3. krug:

Hrvatska - Pobjednik Lige nacija (Hampden Park) // 23. lipnja 2020. u 21 sat

Češka - Engleska (Wembley) // 23. lipnja 2020. u 21 sat

Dakle, Euro otvaramo s Engleskom na Wembleyju 14. lipnja, a utakmica počinje u 15 sati. Zatim igramo u Glasgowu protiv Češke u 18 sati, a onda i protiv pobjednika Lige nacija u Glasgowu u 21 sat. 

Komentari (18)
 • jel netko zna koliko ce otprilke kostat sve skupa za utakmice u skupni? sutra idem pogledati kakvi se krediti nude za ep. malo ce se stisnut s grijanjem i hranom ali cu zato na ljeto ici podrzati nase decke a ne ko ekipa sta se uvijek buni da nema ni kune.

  2. 12. 2019,   10:17
 • Ovo je teska prevara da domacin u grupnoj fazi igra sve utakmice doma. Trebalo bi biti obrnuto.

  2. 12. 2019,   10:44
 • Lakše se javiti Šukeru !

  2. 12. 2019,   10:52