Obavijesti

Sport

Komentari 42

Kako nam je ovo promaklo? Pa Raketa je Francis, Vida Dewey!

Kako nam je ovo promaklo? Pa Raketa je Francis, Vida Dewey!
1

'Hrvatska u sredini' aluzija je na američku humorističnu seriju 'Malcolm u sredini' koja prati disfunkcionalnu obitelj radničke klase. Rakitić je kao Francis, Vida je Dewey, a Srna je isti Reese!

VIDEO

Osijek dočekuje Rijeku od 15 sati u Gradskom vrtu u derbiju za drugo mjesto. Rudeš u 16. kolu igra protiv Hajduka u Kranjčevićevoj ulici od 17.30 sati.

U nedjelju Dinamo igra protiv Gorice u 15 sati. HNL za vikend.

Ovako je vikend u HNL-u najavila Facebook stranica HNL - HrvatskaNogometnaLiga 91, specijalizirana za prvoligaški nogomet i sve što ide uz njega.

Gledate seriju Hrvatska u sredini :v

Objavljuje HNLSubota, 1. prosinca 2018.

'Hrvatska u sredini' aluzija je na popularnu američku humorističnu seriju 'Malcolm u sredini' koja prati disfunkcionalnu obitelj radničke klase. 

I, stvarno, kako nam je samo promakla sličnost naših Vatrenih, bivših ili  sadašnjih, s glavnim junacima serije koju predvodi genijalac Malcolm?! 

Pa Ivan Rakitić iz dana dok je igrao za Schalke isti je Francis (u seriji ga glumi Christopher Kennedy Masterson i utjelovio je najstarijeg brata, buntovnika koji je uvijek u sukobu s majkom), bivši 'vatreni' Darijo Srna nalikuje na Reesea (Justin Berfield glumi ne pretjerano inteligentnog brata koji gnjavi i maltretira sve osim najstarijeg Francisa), dok je Domagoj Vida iz mlađih dana isti Dewey (Erik Per Sullivan, neshvaćeni mlađi brat Malcolma, Reesea i Francisa, talentiran za glazbu koji se iz nevolja izvlači nevinim pogledom, a ponekad i plesom).

Serija 'Malcolm u sredini' prvi je put emitirana 2000. godine, osvojila je sedam Emmyja, Grammy i sedam puta je bila nominirana za Golden Globe, a prestali su je emitirati u svibnju 2006. godine, nakon šest godina, sedam sezona i 151 epizode.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu