Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Preprodavao MUP-ove ulaznice za Mađarsku za čak 3400 kn!?

None Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL, Njuškalo.hr

U prodaji je bio za 3400 kuna i što god se dogodilo s njim, HNS je u uputama jasno dao do znanja pravila kojih se navijači moraju pridržavati na Poljudu u četvrtak

Utakmice poput one između Hrvatske i Mađarske prava su poslastica za - preprodavače. Iako im, konkretno, Hrvatski nogometni savez svim silama nastoji stati na kraj, na internetskom oglasniku Njuškalo osvanule su dvije ulaznice kao pozivnice sektora C za poljudski dvoboj naznačene na - MUP.

- Ne treba OIB ni osobna iskaznica, sve se vidi - pisalo je u opisu oglasa kojeg više nema.

U prodaji je bio za 3400 kuna i što god se dogodilo s njim, HNS je u uputama jasno dao do znanja pravila kojih se navijači moraju pridržavati.

Foto: Njuškalo.hr

Foto: Njuškalo.hr

- Sve ulaznice su personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica).

- Sukladno Uvjetima kupnje ulaznica, osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici bit će zapriječen ulaz na stadion te će im ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca, a kako su sukladno zakonskim propisima u prekršaju napominjemo da mogu biti zadržani i predani policiji na nadležni prekršajni postupak.

- Svaka osoba prilikom ulaska na stadion pa do završetka utakmice mora posjedovati ulaznicu i koristiti sjedalo označeno na ulaznici. Sve osobe bez pravovaljane ulaznice kao i osobe zatečene u sektoru/dijelu stadiona za koji ne posjeduju pravovaljanu ulaznicu će zbog počinjenog prekršaja biti udaljene sa stadiona i predane policiji na nadležni prekršajni postupak.

- Upozoravamo sve navijače da s ulaznicama koje kupe kod preprodavača odnosno na crnom tržištu neće moći ući na stadion i bit će im oduzete bez prava na povrat novca.

HNS je naknadno u prodaju pustio dodatan kontigent ulaznica i koji je, jasno, ekspresno planuo. On je omogućen jer dio ulaznica kupljenih putem interneta nije plaćen u propisanom roku, a dio ulaznica vratili su UEFA i Mađarski nogometni savez. Također, 500 sjedalica ugrađeno je na mjestima gdje su bile iščupane, pa se proširio i maksimalan kapacitet stadiona na kojemu će biti angažirano 500 zaštitara, a sigurnost će osiguravati helikopteri, dronovi, plovila...

Komentari (34)
  • Sigurnost i povjerenje my ass...

    9. 10. 2019,   09:57
  • Geni kameni

    9. 10. 2019,   10:07
  • Zbog toga se ona bolja mjesta ne pustaju u prodaju,ne kuzim zasto se i na te ulaznice ne stavljaju imena i odmah zatvoris vrata tapkarosima

    9. 10. 2019,   10:36