Obavijesti

Sport

Komentari 35

Kako to? Dario Šimić, nekada protivnik Saveza, ušao u HNS!

Kako to? Dario Šimić, nekada protivnik Saveza, ušao u HNS!
1

Nekada veliki protivnik vladajuće strukture Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s Davorom Šukerom, Dario Šimić sada je član Stručne komisije HNS-a

VIDEO

Dario Šimić posljednjih je godina aktivno uključen u hrvatski nogomet, a prije godinu je dana trebao biti kandidat za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza s čijim se programom i nije previše slagao.

Bivši reprezentativac odavno je predsjednik Hrvatske udruge 'Nogometni sindikat', a sada je postao i član Stručne komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

To je pomalo iznenađujuć potez s obzirom na to da se uz kandidaturu za predsjednika Šimić i redovito protivio trenutačnoj vladajućoj strukturi na čelu s Davorom Šukerom.

Podsjetimo se, u prosincu je 2017. godine Šuker osvojio izbore za predsjednika HNS-a jer Šimić nije uspio prikupiti potpise barem devet od 21 županijskih saveza koliko je potrebno za kandidirati se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, možda je i ovo način da Šimić pokuša promijeniti stvari, s obzirom da je ranije pokazao određenu volju za kompromis.

- Iako se s puno stvari ne slažem, dijalog nema alternativu. Jedino se za stolom mogu predlagati i nuditi rješenja - rekao je Šimić 2017. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu