Obavijesti

Sport

Komentari 70

Kako uopće mogu razmišljati o lopti kad ih one čekaju doma...

Kako uopće mogu razmišljati o lopti kad ih one čekaju doma...
8

Donosimo popis deset najljepših parova nogometaša i njihovih djevojaka ili supruga i možemo samo reći - gledajte i uživajte... Od Shakire do Sare Carbonero...

VIDEO

Najskuplji nogometaši svijeta možda i jesu zvijezde među navijačima, no nisu ništa bez svojih boljih polovica. Donosimo popis deset parova nogometaša i njihovih djevojaka ili supruga i možemo samo reći - gledajte i uživajte...

10. Gareth Bale i Emma Rhys-Jones

Zajedno su od malih nogu, što je dokaz da se slava ne može ispriječiti pravoj ljubavi. Selili su se po Britaniji, a sad su u Španjolskoj jer je Gareth za astronomsku odštetu preselio u Real Madrid. Uvijek se trude staviti međusobni odnos i djecu prije bilo čega drugoga. Radije će ostati doma nego se provoditi po gradu, a često se vraćaju u Wales, kad god im to prilike dozvole. Zaručili su se ovo ljeto, nedugo nakon uspješnog Garethova nastupa na Euru, na kojem je s reprezentacijom Walesa dogurao do polufinala.

Soccer - PFA Player of the Year Awards 2013 - Grosvenor House Hotel

9. Peter Crouch i Abbey Clancy

Vjerojatno najviši šire poznati nogometaš današnjice Peter Crouch (201 cm) 10 je godina s Abbey, s kojom se vjenčao i ima dvije kćeri, Sophiju i Liberty Rose. Crouch se jednom prilikom našalio rekavši kako bi ostao djevac da nije nogometaš. U svakom slučaju, nogometna karijera zasigurno mu je pomogla da nađe životnu družicu koja je prije tri godine osvojila britanski šou "Strictly Come Dancing".


8. Wayne Bridge i Frankie Sandford

Na spomen Waynea Bridgea i žena prvo će vam na pamet pasti afera njegove bivše djevojke s (nekadašnjim) prijateljem i suigračem Johnom Terryjem. Ipak, za Waynea su stigli bolji dani. Već je šest godina u ljubavnoj vezi s Frankie Sandford, nekadašnjom članicom pop-skupine S-Club Juniora, potom i The Saturdaysa. Wayne i Frankie 2014. su godine, nakon što je nogometaš objesio kopačke o klin, uplovili u bračnu luku i imaju dva sina. Valjda Terry nema ništa protiv.

7. Iker Casillas i Sara Carbonero

Legenda Real Madrida Iker Casillas spetljao se s novinarkom televizije Telecinco Sarom Carbonero 2009. godine, a u žižu je javnosti ljupka dama došla nakon poljupca pred kamerama dok ga je intervjuirala poslije poraza od Švicarske na SP-u 2010. Ipak, "furia" je promarširala do naslova prvaka svijeta, a Iker i Sara vjenčali su se i dobili sina Martína.

REUTERS/PIXSELL

6. Wesley Sneijder i Yolanthe Sneijder-Cabau

Wesley Sneijder definitivno ima ukusa. Za životnu je družicu odabrao trostruku dobitnicu titule najseksipilnije Nizozemke u izboru tamošnjeg magazina FHM, Yolanthe Cabau. Osim ljepote, suprugu veznjaka Galatasaraya krasi i društveni angažman. Suosnivačica je i ambasadorica udruge "Stop Kindersmisbruik" koja se bori za prevenciju zlostavljanja djece.

5. Frank Lampard i Christine Bleakley

Prekaljeni engleski internacionalac Frank Lampard u vezi je s voditeljicom Christine Beakley od 2009., kad su bili gosti nagrada Ponosa Britanije. Frank je prije toga prekinuo odnos s Elen Rivas s kojom je dobio dvije kćeri, Lunu i Islu. Christine je poznato britansko televizijsko lice, vodila je programe poput One Show, Daybreak i Dancing on Ice, a par se vjenčao krajem 2015.

4. Gerard Piqué i Shakira Mebarak 

Vjerojatno najpoznatiji par današnjice. Počeli su se družiti na snimanju spota za pjesmu Svjetskog prvenstva u JAR-u 2010., poznatoj "Waka Waki" i otad postali nezaobilazni u svjetskim medijima. Zanimljivo je da imaju rođendan na isti dan (2. veljače), ali je Kolumbijka starija od katalonskog nogometaša čak deset godina. Dobili su i dva sina, Milana i Sashu, ali još uvijek nisu odlučili stati pred oltar.

REUTERS/PIXSELL

3. Steven i Alex Gerrard

Iz pozicije obične žene koja se bavila manikurom postala je djevojka legende Liverpoola Stevena Gerrarda. Alex Curran bavi se manekenstvom i piše kolumne, a sa Stevenom je u braku od 2007. Dobili su tri kćeri, Lilly-Ellu, Lexie i Lourdes. Prije devet godina, tijekom gostujuće utakmice "redsa", u njihov su im dom provalili u potrazi za 10.000 funti vrijednim Stevenovim ručnim satom.

Alex Curran in Liverpool

2. Lionel Messi i Antonella Roccuzzo

Na ovom popisu nema njegova najvećeg protivnika Cristiana Ronalda jer je trenutačno, barem službeno, "bez veze". Lionel Messi s ponosom pokazuje svoju partnericu Antonellu Roccuzzo s kojom je u javnost izašao 2009. U lipnju 2012. Leo je proslavljao gol za reprezentaciju stavljajući loptu ispod dresa kao podršku trudnoj djevojci koja je rodila sina Thiaga. S malenim je sudjelovao i u kampanji UNICEF-a, čiji je inače ambasador. Nakon toga par je dobio još jednog sinčića, Matea.

Roccuzzo, the partner of nominee for the 2014 FIFA World Player of the Year Messi of Argentina, arrives for the FIFA Ballon d

1. David i Victoria Beckham

Zasigurno su najglamurozniji par u svijetu sporta iako je David više od tri godine u mirovini. I jedno i drugo svjetski su poznati u poslu kojim se bave te su dokazali da unatoč slavi mogu imati relativno miran obiteljski život. Kao par poznati su javnosti od 1997. godine, a u posljednje vrijeme oboje su okrenuli novu stranicu u životu. David se bavi ambasadorstvom u UNICEF-u i kreiranjem svoje franšize u MLS-u, dok je Victoria nakon Spice Girlsa uspješna modna dizajnerica. U braku su već 17 godina i dobili su tri sina (Brooklyna, Romea i Cruza) i kćer Harper.

Former British soccer player David Beckham and his wife Victoria attend the Evening Standard Theatre Awards in London
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače