Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kakva golijada: Nogometaš Sparte zabio čak 8 golova!

None Foto: 24sata 3

Utakmica nizozemskih drugoligaša izmđu Sparte Rotterdama i Almerea protekao je u dominaciji domaćina koji su slavili s nevjerojatnih 12-1

Dominaciju kakvu su u petak pružili nogometaši rotterdamske Sparte u utakmici nizozemske druge lige, navijači nisu dugo vidjeli. Ono što San Marino predstavlja na reprezentativnoj razini , istu nezahvalnu ulogu igrali su nogometaši Almere Cityja. Da su znali što ih čeka na gostovanju kod Sparte utakmicu bi predali bez borbe. A tu istu borbu nisu pružili na terenu što im se osvetilo s čak 12 golova u vlastitoj mreži! Sparta je bila nemilosrdna, a pogotovo njezina udarna špica Johan Voskamp koji je sam 'utrpao' osam golova. Pet u prvom, a tri u drugom poluvremenu - za divljenje. Gosti iz Almerea su uspjeli zabiti počasni gol u 82. minuti za konačnih 12-1.

VOSKAMP NIJE NAJBOLJI, THOMPSON ZABIO 13 GOLOVA U JEDNOM SUSRETU
Igrala se kvalifikacijska utakmica za SP u Japanu i Južnoj Koreji 2002. između Australije i Američke Samoe. Australija je ostvarila najuvjerljiviju pobjedu u međunarodnom nogometu. Slavili su s čak 31-0, a Archie Thompson zabio je nevjerojatnih 13 golova u tom susretu čime drži rekord.

Komentari (11)
  • uff sta im napravise.. al zao mi golmana covjek ni kriv ni dužan primi 12komada..:))

    21. 8. 2010,   11:25
  • ovi namještaju offside na centru,sad zovem baku da sastavi ekipu sa svojim \"frendicama\" da operu ove amatere..baka imaju ljievu ko i desnu,glava joj je slabija strana jer se nemoze u 70-tim baš odrazit najbolje..

    21. 8. 2010,   11:25
  • muka mu davati golove samo doceka kad mu drugi doda loptu i samo je skrene u gol a protivnicke odbrane nikad pred golom,samo jadni golman uvjek sam,koji li je ovo trenae trenirao mili boze.

    21. 8. 2010,   11:25