Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kakva gospoda! Japanci poslije utakmice očistili svlačionicu...

None Foto: Twitter

Nakon što su japanski navijači poslije utakmice s Belgije čistili tribine i dijelili poklone belgijskim navijačima, svoje navijače slijedili su i igrači koji su, kako bi se zahvalili Rusiji na gostoprimstvu, očistili svlačionicu...

Jučer je Japan nakon velike borbe ispao od Belgije, i to golom u posljednjim sekundama. Hrabro su se Japanci borili cijelu utakmicu i vodili 2-0, no nisu uspjeli napraviti senzaciju protiv puno jačih protivnika i izgubili su 2-3. Unatoč porazu, Japanci su pokazali kakva su gospoda. Nakon što su njihovi navijači čistili stadion i dijelili poklone belgijskim navijačima, cijeli svijet oduševili su i nogometaši Japana svojom gestom nakon utakmice.

SJAJNI JAPANCI Nevjerojatni Japanci u suzama čistili stadion i dijelili poklone

Naime, japanski nogometaši su po uzoru na svoje navijače očistili svlačionicu poslije utakmice s Belgijom kako bi se zahvalili Rusima na gostoprimstvu tijekom Mundijala. Osim kristalno čiste svlačionice, na stolu su ostavili i papir na kojem na Ruskom piše "hvala" (Spasibo). Zaista fantastična gesta koja je oduševila sve.

Tako je japanski narod i tijekom SP-a u Rusiji pokazao svijetu kako su marljivi i zahvalni.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Komentari (17)
  • kapa do poda, disciplina urednost i red.....

    3. 7. 2018,   17:54
  • To mogu samo Japanci......čudo od naroda.

    3. 7. 2018,   18:26
  • Jesil vidio i kad svlacionicu poslje bilo ikakve utakmice e vidis nisi

    3. 7. 2018,   17:22