Obavijesti

Sport

Komentari 147

Kakvo je bilo suđenje: Batinić dao tri crvena, Jradi oštećen?

Kakvo je bilo suđenje: Batinić  dao tri crvena, Jradi oštećen?
1

Hajduk je na Poljudu pobijedio Dinamo (1-0) , a susret je sudio Damir Batinić iz Osijeka. Podijelio je 11 kartona, od čega 7 žutih i tri crvena za igrače te crveni karton za pomoćnog trenera Dinama

VIDEO

Sve je bilo 'pod kontrolom', a onda je Jradi pao u šesnaestercu nakon što ga je srušio Petar Stojanović. Jradi je dobio žuti karton za simuliranje, ali snimka pokazuje da je kontakta ipak bilo.

 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Sedamnaest minuta kasnije Emir Dilaver srušio je Darka Nejašmića i tako prekinuo kontru Hajduka, a sudac Damir Batinić pokazao mu je žuti karton. No, nedugo nakon toga pokazao mu je direktni crveni karton. Nije jasno je li sudac zabunom pokazao žuti ili je na sugestiju pomoćnika pokazao direktni crveni karton, ali start Dilavera bio je neoprezan i nesportski. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pocrvenio je tada i Arijan Ademi na klupi. Kapetan Dinama izašao je zbog ozljede u 52. minuti, ali ni to ga nije spriječilo da gestikulira i viče prema Batiniću nakon što je isključen Dilaver. Sudac iz Osijeka poslao isključio ga je i poslao na tribine. 

- Žao mi je, bio sam vruć i pretjerano sam reagirao - prokomentirao je Ademi nakon susreta. 

A u 80. minuti Jradi je zakasnio na Theophilea i zaradio drugi žuti. Bio je to opravdani žuti karton, ali postavlja se pitanje što bi bilo da Jradi nije dobio žuti karton za protumačeno simuliranje. Do kraja susreta je pocrvenio i pomoćni trener Dinama Rene Poms, a Batinić je sve kartone podijelio u drugom poluvremenu. 

Bilo kako bilo, ovo nije bio najlakši derbi za suditi, ali u drugom poluvremenu utakmica kao da je 'izmakla kontroli'. Sudac Batinić odradio je svoj posao, ali ni jedna ni druga strana nije htjela komentirati sudačke odluke.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?